Jobb inom äldreomsorg och hemtjänst sommar 2023

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du göra nytta och sprida glädje bland människor? Vill du avsluta dagarna med att känna att du verkligen gjort skillnad för en annan människa?
Då ska du söka till sommarjobb hos oss på socialförvaltningen i Vadstena. Vi erbjuder dig ett arbete där du varje dag kommer känna dig behövd och får möjlighet att sprida glädje och trygghet. Att vi dessutom ofta har roligt på arbetet, både tillsammans med dem vi är till för och med våra kollegor, är så klart en stor bonus.
Inför sommaren 2023 har socialförvaltningen tänkt om. Vi separerar rena omsorgsuppgifter från de lite mer avancerade arbetsuppgifterna såsom tex delegerade hälso-sjukvårdsuppgifter och dokumentation. Du som utbildning inom vård- och omsorg eller erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg kommer få utföra lite mer av de avancerade uppgifterna och lite mindre av de traditionella vård- och omsorgsuppgifterna.

Arbetsuppgifter

I arbetet kommer du möta och hjälpa människor som på grund av olika funktionsnedsättningar eller ålder inte klarar den dagliga vardagen själva. Du kan arbeta antingen inom hemtjänsten där man besöker och hjälper varje brukare i sitt hem eller på ett av våra två vård- och omsorgsboende. För att läsa mer om våra olika arbetsplatser klicka här: https://www.vadstena.se/jobba-pa-vadstena-kommun/socialforvaltningen/

Vi arbetar alltid för att ge en så god vård och omsorg som möjligt och lägger stort fokus på varje individs rätt till självbestämmande, trygghet, gott bemötande, respekt för privatliv och personlig integritet.

Kvalifikationer

För att arbeta hos oss ska du vara ansvarsfull och ha god arbetsmoral. Vi söker positiva medarbetare som har ett gott bemötande mot alla. Tjänsten kräver tidigare erfarenhet inom liknande yrken och utbildning inom området ses som meriterande. Du behöver kunna arbeta på obekväma arbetstider, det vill säga både dag, kväll och helg. Eftersom du kommer få ett större ansvar för dokumentation och utdelning av läkemedel krävs att du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Inom vissa enheter finns det krav att du kan cykla och har körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Under sommaren har vi två semesterperioder. Det är en fördel om du kan arbeta båda perioderna. Första perioden ligger vecka 25-28 och andra perioden vecka 29-32.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-04-01

Tidsbegränsad till: 2023-08-31

Ansökan

Referensnummer:   C118474

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Introduktion under våren. Schema under en eller två semesterperioder under sommaren, möjlighet till förlängning efter sommaren.

Övrigt

Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under "ansökan". Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.

Beställ ett belastningsregister och ta med detta vid en ev intervju, klicka här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/blanketter---hvb-hem-familjehem/

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.