Timvikarier inom kostenheten

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun har ca 10 000 invånare och ligger i natursköna Dalarna, hit kan du flyga till och från vår internationella flygplats i Sälen. Här finns Sälenfjällen som gör oss till norra Europas största vinterturismdestination. Malung- Sälens fantastiska natur, stora evenemang och upplevelser gör att vi bland annat kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i.

Malung-Sälens medarbetare är nyckeln till framgång, därför vill vi skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. Som anställd hos oss erbjuder vi en rad förmåner bland annat:

• Egen kommun-massör med förmånliga priser på friskvårdsmassage
• Tillsvidareanställd och månadsavlönad personal erbjuds säsongskort till Sälenfjällens anläggningar till förmånligt pris
• Flexibla arbetstider när det är möjligt

Välkommen att söka jobb hos oss!

Arbetsuppgifter

Vill du jobba med ett utmanande, spännande och kreativt arbete? Nu söker vi flera nya vikarier till våra verksamheter inom kostenheten i både norra och södra delarna av kommunen.

Hos oss i Malung-Sälens kommun kan du arbeta i storkök samt mindre kök både i förskolor eller på skolor. I dina arbetsuppgifter så ingår det förberedelser såsom frukost, lunch och mellanmål samt servering. Våra barn, ungdomar, pedagoger och lärare ska få en trevlig matupplevelse och du är en del av detta. Vi säkerställer att hygienrutiner följs och att specialkost lagas och håller hög kvalitet.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är en serviceinriktad, positiv och flexibel person. Har du erfarenhet inom livsmedelshygien, egenkontroll och matlagning så är du rätt person för oss.
Du kan kommunicera på svenska både i tal och i skrift.

För att trivas i rollen hos oss behöver du ha ett stort engagemang och intresse för mat. Det är viktigt att du är ansvarsfull och har en god förmåga att samarbeta med andra.

Kontroll av belastningsregister kommer att genomföras innan anställning varför vi gärna ser att du redan när du söker tjänsten beställer ett utdrag ur belastningsregistret. Att få hem ett utdrag kan dröja 1,5-2 veckor.

Anställningens omfattning

Anställning intermittent, vid behov. Enligt överenskommelse, vid behov.

Ansökan

Referensnummer:   A1148726

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

För att se alla våra pågående rekryteringar, se www.malung-salen.se/ledigajobb.
Vi har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen. Med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering, rekryteringshjälp och bemanningsförslag vänligen, men bestämt.