Höörs kommun söker en destinationsutvecklare!

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Näringslivsenheten är en del av kommunledningskansliet och ansvarar för kommunens näringslivsfrämjande arbete. Näringslivsenheten består av en destinations- och näringslivschef och en destinationsutvecklare.

Arbetsuppgifter

Höörs kommun satsar på att utveckla en stark tillväxt i vår besöksnäring. I rollen som destinationsutvecklare kommer du att vara med och vidareutveckla Höörs kommun som en attraktiv destination. Höörs kommun har under några år samarbetat med andra kommuner i ett gemensamt destinationskontor men ska nu vidare och ta fram ett nytt arbetssätt. Det innebär att arbetet består av både mycket operativt arbete men också att ta fram förslag till ny organisation.

Arbetsuppgifterna innebär:

• att arbeta med att stötta verksamheter inom besöksnäringen med att utveckla och paketera sina produkter.

• att arbeta i olika utvecklingsprojekt inom besöksnäringen.

• att marknadsföra Höör genom våra kommunikationskanaler samt vid event och aktiviteter. Målgruppen är både besökare, kommuninvånare och näringslivet.

• att ta fram digitala och tryckta broschyrer samt kartor.

I arbetet ingår också:

• Att ta fram ny organisation för det framtida arbetet med besöksnäringen i samverkan med näringslivet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse av företag, entreprenörskap, event, kommunikation och platsutveckling samt har erfarenhet av besöksnäringen. Du ska ha en lämplig akademisk utbildning.

Du är lyhörd, kommunikativ, har ett stort driv, bekväm med att ta egna initiativ och van vid att arbeta självständigt. Du behöver också ha ett ständigt utvecklingsfokus, vara relationsskapande och kunna se möjligheter och lösningar samt bidra till helheten. Då tjänsten är både operativ och strategisk krävs att du kan hantera flera parallella arbetsuppgifter.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt engagemang och dina drivkrafter.

Vi kommer löpande bjuda in till intervjuer!

Anställningens omfattning

Tjänsten är en projektanställning om 18 månader. Tillträde enligt överenskommelse
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   123/21

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.