jobb just nu!

Kock till Liljegårdens omvårdnadsboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fastighetsavdelningen, park- och gatuavdelningen, plan- och exploateringsavdelningen, måltidsservice, vatten- och avloppsavdelningen, städservice, ekonomi och administration, verksamhetsutveckling. På förvaltningen jobbar ca 280 personer och vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi har gemensamma aktiviteter och friskvård på arbetstid som skapar en kamratlig stämning på förvaltningen. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en väl fungerande vardag för enköpingsborna.

Arbetsuppgifter

Vi söker en utbildad och erfaren kock till Liljegårdens kök i Örsundsbro. Köket levererar och serverar lunch och kvällsmål till ca 50 boende. Restaurangen är öppen för allmänheten med lunch och café servering. Totalt tillagas ca 100 portioner lunch varje dag.
Arbetsgruppen består av tre medarbetare som går på schema.

I arbetet ingår matlagning med stort fokus på svensk husmanskost lagad från grunden, dietmatlagning, sallads- och smörgåsberedning, arbete i disk och servering samt kassahantering. Du är delaktig i planering och utveckling av verksamheten, är van att arbeta strukturerat och ta ansvar för helheten. Vid köksansvarigs frånvaro går du in som ersättare. Du har goda kunskaper i livsmedelshygien och egenkontrollprogram.

Kvalifikationer

- kockutbildning och minst 3 års dokumenterad erfarenhet från yrket i närtid
- skicklig matlagare med goda kunskaper om allergikost och konsistensanpassad kost
- god kommunikativ förmåga att nå ut till och kommunicera med gäster och anhöriga
- talar och läser svenska obehindrat, detta är ett krav då vi bland annat hanterar specialkoster i verksamheten

Personliga egenskaper
Du är en kreativ problemlösare som ser möjligheterna och har en positiv attityd till din omgivning. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och har ett stort engagemang för mat till äldre. Du trivs med att ha daglig kontakt med dina gäster på omvårdnadsboendet och gästerna i restaurangen.

Meriterande är även erfarenhet från liknande arbete samt god datavana.Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-11-01

Tillträde efter överenskommelse
Heltidsmått 37 timmar/vecka. Schemalagd arbetstid med arbete var tredje helg. Ensamarbete på helger och eftermiddagar.

Ansökan

Referensnummer:   C28898

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.