Leg sjuksköterskor till SÄBO, särskilt boende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi som arbetar som sjuksköterska/ distriktsköterska/ demenssjuksköterska, sjuksköterska vård av äldre och samordningssjuksköterska inom SÄBO är en stor grupp som präglas av hög kompetens och vi får verkligen nyttja bredden av våra kunskaper . SÄBO består av 8 enheter, korttidsboende, växelvårdboende, demensboende och särskild boende. På varje enhet jobbar PAS ( patientansvarig sjuksköterska).

Förutom vår vision som Sveriges trevligaste stad så har vi en värdegrund som är en gemensam plattform för oss som arbetar i Borlänge kommun:
- Jag finns här för borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Vi förväntar oss att alla våra sjuksköterskor arbetar efter vår värdegrund, med Borlängebon i fokus.

Som nyanställd får du ta del av vårt introduktionsprogram som vi arbetat fram. I detta ingår introduktion anpassad efter dina behov och att du får en mentor som stöd i början. Allt för att du ska trivas och få en bra start hos oss.

Vi erbjuder konkurrenskraftig lön!

Våra fast anställda sjuksköterskor har möjlighet att söka akademisk specialisttjänstgöring (AST) då vi har ett avtal tecknat med Vårdförbundet. AST innebär att läsa en specialistsjuksköterskeutbildning med full lön under tiden.

Som anställd i Borlänge kommun har du möjlighet till personalförmåner som rabatterade busskort, friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra en förmåncykel.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu 2 sjuksköterskor till SÄBO i Borlänge kommun. Inom vår organisation stöttar och hjälper vi varandra att utvecklas. Sjuksköterskorna har nära samarbete i team med omsorgspersonal, rehab personal och läkaren.

Då du arbetar som patientansvarig sjuksköterska i kommunen har du stor möjlighet till en fri och flexibel dag. Du styr och planerar själv de arbetsuppgifter som ska utföras. Det ingår i arbetsuppgifterna att se helheten i patienternas medicinska vård och omvårdnad både på kort och lång sikt. Läkare kommer till enheterna varje vecka och du planerar då vilka boende som behöver få besök.

Arbetstiderna är dagtid.

Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet av och/eller intresse för äldrevård. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, är trygg i yrkesrollen och kan prioritera. Positivt är om du har erfarenhet av kommunal hälso-och sjukvård sedan tidigare. En viktig arbetsuppgift är att handleda personal i omvårdnads- och medicinska frågor, detta bör du kunna göra på ett coachande och positivt sätt.
Vi ser positivt på specialistutbildning inom demens, vård av äldre eller som distriktssköterska.

För att tjänsten ska passa dig bör du:
- Vara en stresstålig person som klarar att ha många bollar i luften.
- Tycka att det är roligt att möta olika patienter och nya situationer.
- Vara kollegial och kunna se till hela verksamheten.
- Gilla teamarbete.
- Ha god struktur och ordning då du arbetar.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med körkort B.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast.

Ansökan

Referensnummer:   A1068251

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.