Sjuksköterska till Erikslundens demensboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

Vi söker en sjuksköterska till Erikslundens demensboende. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Vi söker en sjuksköterska som vill utveckla Erikslundens demensboende tillsammans med oss. Du kommer att ingå i tre team tillsammans med omvårdnadsansvariga sjuksköterskor, omvårdnadspersonal på avdelningar, en fysioterapeut, en arbetsterapeut samt två enhetschefer utifrån individens behov i centrum.

Din roll som sjuksköterska hos oss innebär att tillsammans med chefer, omvårdnadsansvariga sjuksköterskor och rehab handleda och praktiskt utbilda vårdpersonalen i syfte att höja vårdkvalitén och för en ökad patientsäkerhet.

Du kommer att samarbeta i ett sjukskötersketeam på boendet under dagtid och dina arbetsuppgifter kommer även vara att stötta omvårdnadsansvariga sjuksköterskor i det dagliga hälso- och sjukvårdsarbetet.

Arbetstid kvällar och helger förekommer där du kommer att samarbeta med sjuksköterskor över flera verksamhetsområden.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Meriterande med vidareutbildning inom demensvård, eller vård av äldre/geriatrik.

Du ska vara trygg i din yrkesroll, ha lätt för att samarbeta, vara prestigelös, vara tydlig och lyhörd samt ha en pedagogisk förmåga. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt och vara serviceinriktad men också tycka om att arbeta tillsammans i teamet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket.

Vi lägger vikt vid personlig lämplighet.

Krav B-körkort.

Anställningens omfattning

Rekrytering sker löpande och tillträde snarast enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1177381

Gör ansökan

Övrigt

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. Support i e-rekryteringssystemet kan du få via 0771-693 693 Frågor om tjänsten besvaras av kontaktpersonerna i annonsen.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in. Observera att kuvertet inte får vara öppnat när vi tar emot det. För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag (Kontroll av egna uppgifter), se länk via hemsida: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/?pk_campaign=belastningsregistret&pk_source=google&pk_medium=cpc&pk_content=allman&gclid=CjwKCAjwve2TBhByEiwAaktM1N5sWWszpcdSzQjG4eLO4PYLiFzXAfhSvvDk0ed3CNTB5ayi76z7shoClNQQAvD_BwE

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.