Instruktör Riksidrottsgymnasiet, Bessemerskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

På Sandvikens gymnasieskola gör vi varandra bättre!
Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan.
Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator. Vi ser digital kompetens som ett redskap för skapande, kommunikation och samarbete.
Hos oss får du som medarbetare tillgång till:
- egen arbetsdator
- digital lärplattform
- digitala stödsystem för systematiskt kvalitetsarbete
- möjlighet till semesterväxling till fler semesterdagar (vid semestertjänst)
- friskvård till förmånligt pris
- Pulsen, en av Sveriges bästa personalföreningar

Dessutom får du ta del av ett strukturerat förvaltningsgemensamt värdegrundsarbete och du får arbeta i en lagom stor kommun där du är delaktig i besluten.

Bessemerskolan har ca 1100 elever fördelade på 12 nationella program, introduktionsprogrammen och en gymnasiesärskola. Skolan är riksidrottsgymnasium inom orientering. Det finns även två nationellt godkända idrottsutbildningar inom bandy och innebandy. Våra utbildningar är samlade i fina och ändamålsenliga lokaler och det finns ett stort och modernt skolbibliotek. Du har nära till bussar och promenadavstånd till centrum.

Arbetsuppgifter

RIG Orientering i Sandviken söker till vårterminen 2022 en ny instruktör på deltid. Tjänsten är 50 % med eventuell möjlighet till förlängning och ökad omfattning.

Vi har behov av dig som har intresse av att arbeta med ungdomar, ungdomar som vill satsa både på en elitkarriär inom orientering och som vill nå goda studieresultat. Du är också, tillsammans med övrig personal, en viktig person när det gäller elevernas sociala situation i Sandviken. Du kommer att arbeta med ämnet specialidrott som innebär både teori, praktik och möte med individen.

Teamet består av två heltidsanställda instruktörer och en instruktör på 50 %. Orienteringen samarbetar också med de andra idrottsinriktningarna som finns på Bessemerskolan (Bandy NIU och Innebandy NIU).

Kvalifikationer

Du som söker tror vi har goda erfarenheter av att leda orienteringsträning på elitnivå för ungdomar och juniorer, eller annan spetskompetens inom fysisk eller mental träning. Du har lätt för att samarbeta, är öppen och kreativ samt engagerad i det du gör.

Har du en tränarutbildning är detta att föredra, men annan utbildning kan tas i beaktande.

Vi förutsätter även att du har goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-02-01

Tidsbegränsad till: 2022-06-16

Med eventuell möjlighet till förlängning och ökad omfattning.
50 %
3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   855-21

Gör ansökan

Övrigt

Som medarbetare i Sandvikens kommun har du ett av Sveriges viktigaste jobb. Hos oss arbetar 3000 superhjältar inom 200 olika yrken. Ledare och medarbetare som varje dag formar vår gemensamma framtid och bidrar till välfärden för Sandvikens 39 000 invånare.

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.