jobb just nu!

Miljöinspektörer

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Stadsbyggnadsförvaltningens avdelning miljö och bygg har egen nämnd och är en myndighet med ett vittomspännande arbetsfält. Vår avdelning består av två sektioner och har strax under 50 anställda. Vi erbjuder dig en unik arbetsplats fylld av kunniga och ambitiösa kollegor inom en mängd arbetsområden.

På miljösektionen arbetar ca 25 medarbetare. Miljösektionen består av tre team, hälsoskydd, miljöskydd och livsmedel.
Vi hoppas att du vill komma och förstärka vår sektion med ditt engagemang, kunnande och din arbetsglädje.

Arbetsuppgifter

Vi söker tre vikarier till miljösektionens hälsoskyddteam. Som miljöinspektör så erbjuds du ett varierande arbete.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att handlägga ärenden och utöva tillsyn inom miljöbalkens lagstiftningsområde. Det innebär även handläggning av ansökningar för enskilda avlopp och värmepumpar. En av tjänsterna ingår i ett projekt där vi inventerar enskilda avlopp. Även andra arbetsuppgifter på sektionen kan bli aktuella beroende på din kompetens och ditt intresse samt verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Du har en utbildning till miljöinspektör på universitetsnivå eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har vana av att organisera och leda tillsynsprojekt. Du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift.

Vi söker dig som är strukturerad, initiativrik och har en god förmåga att utföra dina arbetsuppgifter noggrant och på ett effektivt sätt.

Du har B-körkort.
Om du har erfarenhet av de arbetsuppgifter som vi beskriver för tjänsten så är det en merit. Ange gärna i ansökan om du är intresserad av att inventera avlopp.

Anställningens omfattning

Tidsbegränsad till: 2019-12-31

Snarast eller enligt överenskommelse.
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A868981

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb