jobb just nu!

Lärare i svenska och SO, åk 7-9 Gylle skola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gylle skola i Borlänge är en F-9 skola med drygt 900 elever. Vi består av en yngre och en äldre enhet. Skolan består av flera byggnader, med tillhörande stor idrottshall och aula.

På Gylle skola strävar vi efter att alla våra elever ska bli sedda, hörda och inspirerade till lärande och utveckling. Vi vill ge elever och personal en trivsam arbetsmiljö där alla ska känna sig trygga och visa respekt för varandra och människors olikheter.

Vi är en skola som befinner sig i ett starkt utvecklingsskede med fokus på ökad måluppfyllelse, samtidigt som en helt ny skola håller på att byggas.
Vi har en trygg struktur för våra elever där du som lärare får samarbeta och utveckla ditt arbete tillsammans i ett av våra arbetslag, där skolans alla yrkesgrupper finns representerade.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Undervisning i svenska och SO åk7-9. I tjänsten ingår även mentorskap.

Som undervisande lärare ansvarar du för planering, genomförande samt uppföljning och utvärdering av undervisningen tillsammans med ditt arbetslag. Mentorskapet bygger på ett relationsskapande för att skapa den bästa lärmiljön för våra elever.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare åk7-9 med inriktning svenska och SO. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lärararbete och du har god kännedom om grundskolans styrdokument.
Du har god pedagogisk förmåga och är skicklig i att motivera dina elever. Det är viktigt att du är en tydlig pedagog som sätter individen i fokus och möter denne där den befinner sig, både kunskapsmässigt och socialt.
En god samarbetsförmåga mellan kollegor värdesätter vi högt då vi är övertygade om att det är en viktig del av byggandet av en bra skola. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter din förmåga att möta eleverna utifrån deras kunskaper och behov.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-08-12

Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A963919

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll from 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.