Sommarjobb inom fastighetsskötsel

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du jobba med fastighetsskötsel inom fjärrvärmeverksamheten på Sandviken Energi i sommar?

Sandviken Energi AB är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi 150 medarbetare och omsätter cirka 500 miljoner kronor. Vårt arbete påverkar livet för alla i kommunen - det ställer höga krav på att vi erbjuder trygga, driftsäkra och prisvärda tjänster av hög kvalitet!

Arbetsuppgifter

Hos oss får du möjlighet till ett sommarjobb med stimulerande arbetsuppgifter och engagerade arbetskamrater. Arbetet kommer framför allt att ske utomhus men även jobb inomhus kan bli aktuellt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:
• Gräsklippning
• Städning av våra områden samt annan enklare fastighetsskötsel
• Skrotning av fjärrvärmecentraler

Kvalifikationer

För att arbeta med fastighetsskötsel hos oss i sommar behöver du gått ut grundskolan (eller likvärdigt). Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel men som person är du ansvarstagande, självgående samt har lätt för att samarbetet med kollegor. Dina personliga egenskaper är det viktigaste för oss. Det är också mycket viktigt att du tycker om att jobba utomhus i olika väder och terräng.

Det är meriterande om du har B-körkort.

Vi söker 2 medarbetare till period 1: vecka 25, 26, 27, 28 samt två medarbetare till period 2: vecka 29, 30, 31, 32. Ange i din ansökan om du enbart kan arbeta en av perioderna.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-06-19

Tidsbegränsad till: 2023-08-11

11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   345-23

Gör ansökan

Anställning

4

Övrigt

Välkommen att bidra till Sandviken Energis fortsatta utveckling!
Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som skapar samhällsnytta för dagens och för kommande generationer. Vi har fokus på säkerhet och hållbar arbetsmiljö. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Vi ser styrkan i våra olikheter och genom en inkluderade kultur lyckas vi allra bäst med vårt uppdrag. Vår värdegrund, som uttrycks i rubrikerna ansvarstagande, engagerade och öppna, lägger grunden för hur vårt arbete bedrivs och hur vi bemöter varandra och våra kunder.

ÖVRIGT
Fackliga företrädare
Sveriges Ingenjörer, Ledarna, Vision, Kommunal och Seko. Representanter nås på tfn 026-241600.