jobb just nu!

Gymnasielärare i matematik och fysik, kemi eller annat ämne

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Hälsinglands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Vi söker Gymnasielärare i matematik och fysik, kemi eller annat ämne till Staffangymnasiet i Söderhamn

Arbetsuppgifter

I ditt arbete ingår planering, genomförande och utvärdering av undervisning. Du har ett nära samarbete med övriga lärare som undervisar i dina ämnen, och tillhör ett programlag. I tjänsten ingår även mentorskap för en klass, som du delar med en kollega. På Staffangymnasiet får du stolta, positiva och ambitiösa kollegor att samarbeta med, stöd av ett kompetent elevhälsoteam när du behöver och ett gäng härliga elever att jobba med.

Kvalifikationer

Du är behörig matematiklärare på gymnasienivå och gärna även i fler ämnen.
Du tycker om att samarbeta, dela med dig av dina erfarenheter och lära nytt. Du har viljan och förmågan att skapa goda relationer med dina elever, kollegor och vårdnadshavare.
Tidigare erfarenhet av undervisning är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-13

Ansökan

Referensnummer:   A845779

Gör ansökan

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!