Ekonomifunktionen söker Ekonomiadministratör

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.

På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Jokkmokks kommun stärker leden och söker en ekonomiadministratör som är intresserad att löpande utveckla, förbättra och kvalitetssäkra de ekonomiska processerna.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör kommer du förstärka funktionens arbete inom de administrativa processerna. Som ekonomiadministratör inom Jokkmokks kommun är du centralt placerad på ekonomifunktionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad eller har erfarenhet inom ekonomiområdet. Du har en god kommunikativ förmåga, är serviceinriktad, prestigelös och flexibel i samarbetet med andra. Du är van och trivs att arbeta såväl självständigt som i grupp. Eftersom du kommer att ha kontakter både inom och utanför organisationen behöver du behärska svenska språket väl både i tal och skrift.

Du har erfarenhet och goda kunskaper inom Officepaketet och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom kommunal verksamhet samt har erfarenhet av Vismas affärslösningar. Vi lägger stor vikt avseende dina personliga egenskaper, som person är du engagerad och noggrann.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
6 månader eller längre. Visstidsanställning, 12 månader efter överenskommet startdatum.

Ansökan

Referensnummer:   03/2022

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken "Ansök här" och inte via e-post eller pappersformat.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.