Vi söker dig med kunskap i park- och trädgårdskötsel

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Vi tar tillvara på tillväxten genom ständig utveckling och förnyelse inom alla områden. Mångfald, integration och jämställdhet är något som vi strävar emot i alla beslut. Lekebergs kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetarskap och ledarskap präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.

Lekebergs kommun består bl.a. av centralorten Fjugesta och tätorterna Mullhyttan och Hidinge/Lanna. Med korta avstånd, goda kommunikationer och kommunens strategiska placering är det enkelt att ta del av både landsbygd och stad. Här finns attraktivt boende, ett rikt kultur- och fritidsliv och ett bra företagsklimat.

Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vår vision är trygghet och nytänkande, naturligt nära. Vill du vara med på resan? Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se

Kommunstyrelseförvaltningens uppdrag är att leda, styra, följa upp och ge ett effektivt stöd till alla nämnder och verksamheter och här ingår övergripande stödfunktioner inom ekonomi, personal och administration.
Inom kommunstyrelseförvaltningen ingår också teknik- och serviceavdelningen, avdelningen för näringsliv, integration och arbetsliv samt vår kultur- och fritidsavdelning. Vi har för närvarande ca 100 medarbetare i kommunstyrelseförvaltningen och kommunen i stort har ca 650 tillsvidareanställda.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill vara en del av en positiv och driven arbetsgrupp på gata/park.
Vi arbetar för att skapa en attraktiv och trygg kommun med säkra gator samt trevliga rekreationsområden och andra allmänna platser.
Gata/park sköter bland annat om kommunens gator och vägar, gatubelysning, parker, friluftsområden samt bad- och lekplatser.
Du som väljer att arbeta hos oss kommer att få möjlighet att engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter och vara delaktig i att forma verksamheten. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort.
Inom enhetens ansvar ligger även skogs- och naturvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
• trädgårdsutbildning KY/YH, yrkesutbildning park/trädgård eller naturbruksprogram/trädgård gymnasienivå/universitetsnivå
• B-körkort och kan/får köra bil
• maskinförarbevis/yrkesförarbevis för hjullastare
• god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska

Meriterande om du har erfarenhet av:
• parkskötsel
• gatuskötsel/drift
• svetsarbete
• växtkännedom
• BE-körkort och körvana med släp.
• vana av att hantera sedvanliga maskiner vid arbete inom gata/parkskötsel/drift
• arbete med skogsbruk
• avancerad trädfällning

För att trivas hos oss och lyckas i din roll krävs det att du är flexibel som person då våra uppdrag är mycket varierade och omväxlande. Arbetet kräver också att du arbetar lösningsfokuserat och har viljan och förmågan att lösa varierade arbetsuppgifter i skilda miljöer. Det är en fördel om du är händig och kan se praktiska lösningar.

Att samarbeta med kollegor och övrig personal är en självklarhet för dig och du har en utpräglad serviceanda. Som medarbetare hos oss möter du dagligen besökare och invånare i kommunen, därför är det viktigt för oss att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt till dem du möter i ditt arbete.

Vi kommer att ta hänsyn till personlig lämplighet. Vi tror att man skapar de bästa förutsättningarna för en god arbetsmiljö på en jämställd arbetsplats. Vår arbetsgrupp på gata/park består till övervägande del av män, varför vi gärna ser kvinnor som sökande till oss.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast. Provanställning kan komma att tillämpas.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A848059

Gör ansökan

Övrigt

Urval kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.
Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.