jobb just nu!

Vårdplanerande Sjuksköterska med Samordnaruppdrag

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Välkommen till Göteborgs norra skärgård. Här möter man Bohuslän när det är som allra bäst!

Är Du sjuksköterska, bor i Öckerö kommun och tar färjan in till Göteborg varje dag för att arbeta? Varför inte stanna kvar på våra härliga öar och vara med och utveckla Hemsjukvården på hemmaplan! Eller… Du kanske bor i Göteborg och känner att en daglig tur ut till våra öar är precis vad du behöver.

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun strategiskt belägen i Göteborgs närhet. Kommunen ligger mellan Vinga och Marstrand och består av 10 öar med ca 12 800 invånare.

Arbetsuppgifter

Som Vårdplanerande Sjuksköterska arbetar du tillsammans med Biståndsbedömare, Vårdplanerande Undersköterska och Rehabpersonal i vårt vårdplaneringsteam. Vi har också ett tätt samarbete med Vårdplanerande sjuksköterska inom Primärvården. Du deltar vid vårdplaneringar på sjukhus, via länk samt på plats i patientens hem.
Vikariatet innefattar även ett samordnaruppdrag för sjuksköterskegruppen. Där ansvarar du för att på daglig basis leda och fördela arbetet. Du värderar vårdtyngd och rekryterar timvikarier då behov finnes. Du ansvarar då för att lägga in uppkomna luckor i Timecare Pool samt är en sammanhållen länk till och från arbetsgruppen. Ibland behöver du rycka in och stötta någon sjuksköterska i dess dagliga arbete då det behövs eller att vikarie ej finns att tillgå. Du fungerar som ”bollplank” för enhetschefen och bidrar där med din kunskap om organisationen. Du är delaktig vid schemaläggning och i andra organisatoriska sammanhang. Du blir en spindel i nätet och ofta den som har en övergripande koll på läget. Du bidrar med din kunskap till dina kollegor och du håller en både närvarande och distanserad roll i gruppen. Du är ”landad” som sjuksköterska och har förståelse för din roll både gentemot kollegor och uppåt i organisationen.
Vikariatet är placerat dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer

• Leg. Sjuksköterska. Erfarenhet inom hemsjukvård i Öckerö kommun är meriterande.
• Körkort är ett krav.

• Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, såsom förmåga att planera och samordna, god samarbetsförmåga, självständighet och flexibilitet.
Förmåga till helhetssyn är ett krav.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2018-11-01

Tidsbegränsad till: 2020-04-30

Tillträde 181101 eller enligt överenskommelse.

100%
6 månader eller längre.

Ansökan

Referensnummer:   A800257

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

• Sysselsättningsgrad kan diskuteras.
• Vi ber vänligt men bestämt annonsörer och försäljare att inte kontakta oss.