jobb just nu!

Undersköterskor till Kaitumgårdens vård och omsorgsboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk är en turist- och besöksnäringskommun vid polcirkeln i hjärtat av Lappland. Att arbeta, bo och leva i det norrbottniska inlandet innebär i hög grad att Du aktivt kan utveckla en livsstil som till stor del bygger på trygghet och en verklig upplevelse av orörd natur. I Jokkmokk har Du genuina möjligheter att på ett naturligt och enkelt sätt vidareutveckla Ditt intresse för friluftslivet såsom fiske, jakt, vandring, skoter, skidor m.m. i en fjällnära och rofylld miljö, såväl sommar som vinter.

Inom Socialtjänsten finns verksamheten vård och omsorgsboende för äldre. Kaitumgården är ett av dessa boenden, placerat i centralorten Jokkmokk. Vi jobbar utifrån den äldres behov i centrum. På vår arbetsplats arbetar vi i team där vårdbiträden, undersköterskor, avdelningssköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast har ett nära samarbete.

Arbetsuppgifter

På Kaitumgården finns fyra avdelningar. I samma byggnad finns Rosengården med två avdelningar. Att arbeta hos oss innebär att du ger den vård och omvårdnad som de äldre behöver. Det innefattar bland annat sjukvårdande insatser, hjälp med personlig hygien, medicin och stöttning vid måltider.

Ett av våra verksamhetsmål är att skapa en meningsfull tillvaro för de äldre med aktiviteter som de uppskattar. I vårt arbete är det också viktigt att skapa goda relationer med de boende, deras anhöriga och oss kollegor emellan. I omsorgsarbetet ligger ett stort ansvar på dig att ha förmågan se vad som behöver göras och en lyhördhet för de boendes behov. Du förväntas ta egna initiativ samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra och vara aktiv i teamet.

Kvalifikationer

Du har undersköterskeutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer vara lämplig. Du är van att hantera olika IT-system och program. Du måste behärska det svenska språket både i tal och skrift. Du ska behärska de digitala verksamhetssystem som verksamheten kräver och dokumentera i enlighet med lagar, riktlinjer och rutiner som gäller. Eftersom Jokkmokks kommun är ett samiskt förvaltningsområde värderas kunskaper i samiska högt och är meriterande.

Anställningens omfattning

Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på heltid och tillträder gör du enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   134/2018

Gör ansökan

Övrigt

Vi använder oss av schemaplaneringsverktyget Timecare Plan vilket ger dig möjlighet att påverka ditt eget schema. Hos oss finns lokalt avtal med Kommunal om 37 tim i veckan som heltidsmått för de som arbetar dag/kväll/helg. Vi erbjuder även ett årligt friskvårdsbidrag till alla våra medarbetare, bara för att nämna några positiva saker vi kan erbjuda dig.

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

Vi rekryterar fortlöpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Intresserad? Läs mer om oss på vår hemsida.