jobb just nu!

Rekryterare till GSF Rekryteringscenter, Region Skåne i Lund

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Gör skillnad. Varje dag.

GSF Rekryteringscenter är en nyckelfunktion inom Region Skåne – Vi är specialisterna inom rekrytering!

Vi är stolta över att vara en enhet som präglas av framåtanda, arbetsglädje och nyfikenhet. Vi vill alltid bli lite bättre och lära oss mer! Kunden och dess behov är alltid i centrum och genom vår kunskap och vårt konsultativa sätt kan vi bidra till en hög kvalitet i Region Skånes många rekryteringar. Hos oss kommer du mötas av en arbetsplats där vi har mycket hjärta och engagemang för vårt arbete och där samhörigheten och omtanken kollegor emellan är stark.

På vårt rekryteringscenter är vi närmare 30 medarbetare som nu söker två nya rekryterare och kollegor!

Arbetsuppgifter

Brinner du för rekrytering? Vill du arbeta med rekryteringsprocessens samtliga delar? Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete med kvalificerade arbetsuppgifter samt trevliga kollegor i en verksamhet som är föränderlig och starkt utvecklingsorienterad.

– För mig känns det motiverande att få jobba i vår stora rekryteringsgrupp som både är välkomnande och har mycket energi och vilja. Det finns alltid en kollega jag kan vända mig till för att diskutera och bolla idéer med. Jag arbetar med hela processen från kravprofil till anställning och rekryterar allt från trafikplanerare och chefstjänster till sjuksköterskor. Det jag uppskattar mest är det nära samarbetet som jag får med kunden. Jag har dessutom stort förtroende att själv planera och organisera mitt arbete, säger Marcus, en av våra erfarna rekryterare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är driven och engagerad med ett tydligt kundfokus. Du är lyhörd inför kundernas behov och har ett proaktivt förhållningssätt. Då du i rollen som rekryterare hos oss har många kontaktytor är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och etablerar goda relationer på alla nivåer. Du är en förebild för andra genom att du är trygg i din roll och är den som inspirerar, handleder och coachar mer juniora kollegor. Eftersom vi arbetar aktivt med våra processer är det viktigt att du är nyfiken och aktiv i omvärldsbevakning för att kunna utvecklas själv och bidra till förbättringen av våra processer. Du har en förmåga till följsamhet och ett dynamiskt förhållningssätt då vår verksamhet har hög förändringstakt. Vidare är det viktigt att du är flexibel och trivs med samt kan anpassa dig till ett varierande arbetstempo.

Du som söker har gymnasieutbildning och gärna högskoleutbildning inom personal- och arbetslivsfrågor eller motsvarande. Vidare har du flerårig erfarenhet av att huvudsakligen arbeta med rekryteringsprocessens samtliga delar. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med arbetspsykologiska tester och av chefsrekrytering. Det är meriterande om du har kunskaper i Assessios och/eller SHL:s tester. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt. Har du även erfarenhet av att arbeta med handledning och coachning ser vi det som en fördel. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt i Officepaketet.

Vi sitter i nya, moderna och för oss särskilt anpassade lokaler på Medicon Village i Lund. Resor, främst inom Skåne, förekommer i tjänsten.

Viktigt är att du kan leva efter och vara en god ambassadör för Region Skånes värderingar.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A791917

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.
Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Vi är 1 900 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen.

Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Regionservice verkar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal serviceleverans påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag – att ge patienterna god och säker vård.

http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.