jobb just nu!

Sjuksköterska natt

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Malung-Sälens kommun är norra Europas största vinterturism-kommun dit man nu också kan flyga då en ny internationell flygplats har öppnat. Förutom upplevelser, fantastisk natur och stora evenemang har kommunen en av Dalarnas mest företagsamma befolkning.

Vi står inför ett generationsskifte och behöver kontinuerligt rekrytera engagerade och duktiga medarbetare. Vi arbetar ständigt för att utveckla servicen för alla som bor och verkar i kommunen. Vi har idag en individanpassad äldreomsorg i toppklass och en skola som placerar sig bland de främsta i landet, så vill vi fortsätta ha det.

Malung-Sälens kommun kan erbjuda dig livskvalitet, möjligheter till ett aktivt friluftsliv och en trygg miljö för barn att växa upp i. Det är också viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare höjer trivseln på arbetsplatsen och skapar en bättre arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

HSR-enheten i Malung-Sälens kommun ansvarar för hälso- och sjukvård inom Socialförvaltningens verksamhetsområde. HSR-ansvaret avser hemsjukvård, särskilda boenden och LSS. Just nu söker vi dig som vill jobba natt. Tjänsten är på 65 % och du har i viss mån möjlighet att påverka ditt schema.

Som nyanställd får du ta del av vårt introduktionsprogram. I detta ingår introduktion anpassad efter dina behov. Allt för att du ska trivas och få en bra start hos oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av yrket men det är inget krav.

För oss är det viktigt att du kan vara tydlig i ditt sätt att kommunicera med andra människor, samt vara empatiskt och lyhörd. Du behöver känna dig trygg både i din roll och i ett självständigt arbete. Du behöver kunna organisera och prioritera i ditt arbete. Ibland uppstår situationer där din planering behöver ändras vilket ställer krav på flexibilitet och att se lösningsorienterat på förändringar.

Datavana samt B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten. All journalhantering sker i verksamhetssystemet Treserva.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
65 %

Ansökan

Referensnummer:   A963035

Gör ansökan

Övrigt

Malung-Sälens kommun har inför rekryteringsprocessen beslutat om de medieval som ska göras i rekryteringen, med anledning av detta motsäger vi oss all kontakt gällande annonsering och bemanningsföretag vänligen men bestämt.