jobb just nu!

Legitimerad Sjuksköterska till Hemsjukvården Norra

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.
Enheten finns på Norra sidan av Tierp och ligger i Karlholmsbruk. Enheten består av tre sjuksköterskor, 1 fysioterapeut, 1 arbetsterapeut samt undersköterskor och vårdbiträden.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Tierps kommun kännetecknas av kundsfokus och framtidstro. Vi söker dig som visar respekt, tar ansvar och har mod att tänka nytt i arbetet som Sjuksköterska hos oss.

Inom vård och omsorg arbetar vi för att ha en verksamhet med hög kvalité som är värdeskapande för våra kunder.

Arbetsuppgifter

Är du våran fantastiska sjuksköterska som har ditt hjärta i Äldreomsorgen och vill arbeta långsiktigt och nära våra äldre i det egna hemmet?

Vi erbjuder dig arbete dagtid efter ett sjuveckorsschema med tjänstgöring var 7:e helg samt 1-3 kvällar på sju veckor som du själv planerar in i kommunens schemasystem.

Dina arbetsuppgifter som Legitimerad sjuksköterska hos oss är stimulerande med bland annat hembesök hos våra kunder/patienter i det egna hemmet och där du har möjlighet att känna frihet under ansvar som sjuksköterska.

Vill du även att dina arbetsuppgift ska innehålla TEAM arbete med enhetens övriga sjuksköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, omvårdnadspersonal och enhetschef? Vill du även ha ett nära samarbete med kompetent omvårdnadspersonal med ett starkt engagemang och intresse där ni tillsammans med teamet ser helheten kring kund. Vill du även att vara en del i kommunens sjuksköterskegrupp som kännetecknas av stöttande klimat och ett gott samarbete och där
Sjuksköterskegruppen även har kontinuerliga utvecklingsmöten med kommunens MAS.
Ja, då har vi arbetet för dig.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är:
Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av äldre och/eller rehabilitering. Du är flexibel och gillar att arbeta i team.

Du har ett bra bemötande, flexibel och är lätt att samarbeta med samt är tydlig i din kommunikation. Att du på ett positivt sätt tänker framåt och har den äldres bästa i fokus ser vi som en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

B-körkort är ett krav.

Tierps kommun är utsedd till finsk förvaltningskommun. Kunskaper i finska språket är meriterande, främst inom barnomsorg och vård och omsorg.

Anställningens omfattning

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A880934

Gör ansökan

Övrigt

Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.