Lokalvårdare flera tjänster Solatum

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Solatum Hus&Hem AB.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot Bolagets övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!

Solatum Hus&Hem AB ägs av Sollefteå kommun och är ett allmännyttigt kommunalt bostadsföretag. Företagets affärsidé är att tillhandahålla ett tryggt boende samt ändamålsenliga lokaler, allt i trivsam miljö. Företaget har drygt 1100 lägenheter och förvaltar enligt avtal kommunens fastigheter såsom skolor, förskolor, brandstationer m.m. Företaget har 70-talet anställda.

Arbetsuppgifter

Som lokalvårdare hos Solatum Hus&Hem AB kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt.
Just nu har vi lediga tjänster På Nipanskolan 30 tim/Vecka, biblioteket 25 tim/vecka samt Prästbordets skola heltid men du blir anställd på Solatum Hus&Hem AB så man måste vara beredd på att arbeta över hela fältet.

Dina arbetsuppgifter som lokalvårdare kommer att vara sedvanligt städ av kontor, trapp- och tvättstugestädning, skolor förskolor, samt äldreboenden mm. För att passa i denna roll bör du vara noggrann, flexibel samt ha en förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Tidigare erfarenhet av lokalvård är en fördel.

Kvalifikationer

Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.
För tjänsten krävs att du kan uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift. Har körkort. Du bör ha viss datavana då vi beställer varor online och för lönerapportering.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-10-01

Omgående Vi kommer att intervjua löpande, så vänta inte till sista dagen med din ansökan.

Ansökan

Referensnummer:   A1245098

Gör ansökan