Semestervikarier till Äldreomsorgen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Bromölla kommun i nordöstra Skåne, vid gränsen mot Blekinge, har närmare 13 000 invånare. Vi har den lilla kommunens fördelar med närhet och korta avstånd både geografiskt och mellan människorna. Här finns goda kommunikationer, ett prisat företagsklimat och levande kultur- och fritidsliv. Kommunen omges av vacker och omväxlande natur med närhet till både insjöar och hav. Bromölla är nära och överraskande bra.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara med och göra skillnad i människors vardag under sommaren. Som semestervikarie i äldreomsorgen hjälper du våra medborgare i det vardagliga livet. Du arbetar med att möjliggöra för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt.

Inom äldreomsorgen kan du antingen arbeta på ett vård- och omsorgsboende eller i hemtjänst. Inom båda verksamheterna hjälper du äldre personer med bland annat vardagliga sysslor, aktiviteter, personlig hygien och medicin. Inom hemtjänsten arbetar du oftast ensam och besöker flera olika personer under en dag. Därför är det ett krav att du ska kunna färdas med cykel och bil.

I arbetet kommer du även att utföra dokumentation.

Inom äldreomsorgen i Bromölla har vi stort medborgarfokus med hög kvalitet och gott arbetsklimat i centrum. Hos oss får du ett meningsfullt arbete där du får möta personer som är i behov av ditt stöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse av människor och en vilja att hjälpa andra människor. Har du utbildning inom omvårdnad och erfarenhet av omvårdnadsarbete sedan tidigare ser vi det som positivt, men vi tror att med nyfikenhet, vilja och ett gott bemötande kommer man långt.

För att arbeta som semestervikarie inom äldreomsorgen måste du fyllt 18 år. I hemtjänst/nattpatrull krävs att du har B-körkort.

För att du ska kunna kommunicera med medborgare, anhöriga och kollegor, skriva och ta del av dokumentation samt erhålla medicindelegering krävs det att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Du som kan arbeta under hela sommaren prioriteras då det är viktigt för våra medborgare att träffa samma personer och lära känna dem. Det finns även möjlighet för dig att arbeta som timavlönad vid behov redan innan sommaren.

Vi intervjuar och anställer fortlöpande under hela ansökningstiden. Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Anställningens omfattning

Ca 75-100 %
11 dagar - 3 månader. Schemalagd arbetstid under perioden juni – augusti. Tjänstgöringen varierar dagtid, kvällstid, helg och natt.

Ansökan

Referensnummer:   146/22

Gör ansökan

Övrigt

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryterings hjälp i samband med denna annons.