Undersköterska - Smedsgården

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Nu söker vi 2-3 undersköterskor till våra demensenheter på Smedsgården som vill vara med och bidra till en god tillvaro för våra brukare. Smedsgården är ett nybyggt vård -och omsorgsboende med 96 enrumslägenheter och två parlägenheter. Här arbetar vi utifrån en salutogent förhållningssätt där vi ser hela människan och strävar efter att stärka den enskildes känsla av samanhang och mening.

På Smedsgården arbetar vi i team för att våra brukare skall få så professionell hjälp som möjligt. Teamet består av omvårdnadspersonal, sjuksköterska, arbetsterapuet, enhetschef, samt annan profession vid behov som tex läkare, demenssjuksköterska och fysoterapeut. Din huvudarbetsplats kommer att vara på Smedsgården men möjlighet finns att även arbeta på andra vård - och omsorgsboenden i kommunen.

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Du bidrar med delaktighet i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.
Arbetsuppgifter

• Ge personlig vård och omsorg utifrån den enskilds individuella behov.
• Som kontaktperson planera och följa upp vården och omsorgen med individens behov i centrum.
• Dokumentera i verkställighetsjornaler, genomförandeplaner och i våra verksamhetssystem.
• Arbeta utifrån ett rehabiliterande förhållningssett.
• Utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation och instruktion av sjuksköterska, arbetsterapeut och fysoterapeut.
• Samverka mellan professioner och delta i utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg och engagerad undersköterska med driv och framåtanda som vill vara med och ge våra brukare en trygg vardag på Smedsgården. Att göra skillnad för våra brukare är något som skall vara viktigt för dig. För att trivas hos oss ser vi att du har förmågan att kunna arbeta självständigt, fatta egna beslut inom uppdraget och fungera i team, samt dela med dig av kunskap och erfarenheter. Du är lyhörd och har ett gott bemötande gentemot brukare, anhöriga och kollegor. Vidare är du flexibel, ansvarstagande, har en förmåga att snabbt kunna ställa om vid förändringar i verksamheten, samt bidra till utveckling verksamheten.

Vi vill att du behärskar det svenska språket så att du kan kommunicera med boende, anhöriga och kollegor, samt skriftligt kunna dokumentera det som verksamheten kräver. Du bör ha god datavana och intresse för modern teknink då det är en del av ditt arbetsverktyg.
Önskvärt att du har utbildning i förflyttningsteknink och lyftkörkort.

Meriterat om du har:
• utbildning inriktning demens
• Erfarenhet av att arbeta med kvalitetsregister seniorallert och BPSD
• Tidigare arbetat i lifecare
• schemalagt i Tc planering/multiaccess


Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse. Interjuver kommer ske löpande så tillträde kan ske under ansökningstiden
Dag/kväll/helg
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1036878

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!