jobb just nu!

Vårdlärare till vuxenutbildningen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att direkt underställd kommunstyrelsen, ansvara för arbetsmarknadspolitiska frågor, integrationsfrågor och vuxenutbildning.

Förvaltningen har över 4000 kunder/klienter per år i olika utbildningar, anställningsformer, praktikplaceringar, sommarjobb och integrationsåtgärder. Förvaltningen har idag 270 medarbetare och omsätter 280 miljoner kronor.


Vuxenutbildningen erbjuder gymnasial yrkesutbildning på dagtid och distans utifrån elevens behov. Inom vuxenutbildningen arbetar studie- och yrkesvägledare, specialpedagoger och lärare inom olika ämnen.

Arbetsuppgifter


Du ska:
• undervisa, dokumentera, följa upp och utvärdera elevers prestationer
• coacha och motivera elever
• arbeta i team för att ge våra elever bästa förutsättningar att nå sina mål
• undervisa elever som inte har svenska som modersmål samt hitta metoder och sätt att möta dem
• individanpassa undevsningen
• kartlägga och anskaffa APL-platser
• ha kontakt med arbetsgivare/handledare vid arbetsplatsförlagd utbildning APL
• vara med och utveckla utbildningen samt jobba med skolans kvalitetsarbete.
• validera elevernas kunskaper och genomföra prövningar

Kvalifikationer

Vi har stor mångfald hos våra elever och arbetar utifrån ett normkritiskt och inkluderande förhållningssätt. För att trivas med arbetet bör du vara lösningsfokuserad, gilla att arbeta i team och ha god kommunikativ förmåga.
Vi söker dig som har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i vårdämnet. Erfarenhet av språkutvecklande ämnesundervisning är meriterande.

Anställningens omfattning

Start februari eller så snart som möjligt
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A832770

Gör ansökan

Övrigt

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb