Fritidspedagog/Fritidslärare med behörighet att undervisa i musik Åk 4-6

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi lär barn att läsa, räkna och upptäcka omvärlden. Här följer vi våra allra yngsta kommuninvånare från förskolan tills de tar studenten från gymnasiet. Genom vår vuxenutbildning kan man lära sig svenska som andraspråk, läsa enstaka kurser eller gå en längre utbildning. Med glädje, engagemang, delaktighet och på vetenskaplig grund vill vi öka kunskap, kreativitet, utveckling och lust att lära. Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna att de kan, vill och vågar!
Tillsammans är vi lärandeförvaltningen – en del av Hudiksvalls kommun.

Nu söker Lärandeförvaltningen en Fritidspedagog/Fritidslärare med behörighet att undervisa i musik årskurs 4-6 till Näsvikens skola.

Näsvikens skola är en F-6 skola med ca 150 elever och ett integrerat fritidshem med ca 50 elever inskrivna. På skolan arbetar ca 20 personal som utifrån sin kompetens är med och driver skolans utveckling.
Vi har ett elevhälsateam med skolsköterska, kurator och speciallärare.

Skolan ligger mitt i Näsviken och nära till naturen. Vintertid så finns här skidspår och tillgång till skridskobana. Under den varma perioden av året så inbjuder naturen till fantastiska möjligheter att använda i undervisningen. Vi har idrottshall och fullt utrustade slöjdsalar. Vi har tillgång till ett skolbibliotek.

Näsvikens skola kännetecknas av ett bra samarbete mellan kollegor. Alla vill vara med och bedriva skolutveckling och vi följer upp och analyserar våra resultat för att kunna nå ännu högre. På skolan finns legitimerade och erfarna lärare som kommer att ta väl hand om dig.
Vi vill att du som ny hos oss ska trivas och känna dig välkommen.
Vi har legitimerade lärare, men vi behöver fler, vi behöver dig!
Vi fortsätter att utveckla en skola för alla - vill du vara med?

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Bedriva undervising på fritdshememt utifrån gällande styrdokument.
Planera och följa upp verksamheten.
Musikundervisning i årskurs 4-6.

Kvalifikationer

Behörighet att undervisa i fritidshemmet samt i ämnet musik.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-01-09

Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1178616

Gör ansökan

Övrigt

Mitt i Sverige, vid den vackra hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun - eller kanske mer känt som Glada Hudik. Här lever 37 600 glada hudikbor, och mer än hälften av oss bor på landsbygden.

I Hudiksvalls kommun är avstånden korta till det mesta man vill göra och det man behöver, och du får tid över till det som är viktigt i livet. Här finns närhet till kontrastrika miljöer, ett aktivt föreningsliv och ett näringsliv med stor handlingskraft - många världsledande företag har sitt säte i vår kommun.

Hudiksvalls kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Tillsammans är vi 3 800 medarbetare inom 300 olika yrken som varje dag jobbar för att skapa värde för dem vi är till för - våra kommuninvånare. Det är ett stort och viktigt uppdrag som ska genomsyras av trygghet, öppenhet, delaktighet och jämlikhet. På så sätt hjälps vi åt att bygga ett samhälle där alla människor är lika mycket värda.

Läs mer om vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig: www.hudiksvall.se/jobbahososs

I och med att du ansöker om denna tjänst lämnar du också ditt samtycke till att Hudiksvalls kommun behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.hudiksvall.se/Ovrigt/Om-personuppgifter.html

Observera att vi endast tar emot ansökningar via www.offentligajobb.se.