jobb just nu!

Fastighetstekniker i Sollefteå med omnejd

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Solatum Hus&Hem AB

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten.
Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!

Sollefteå kommun ligger i natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med ett spännande näringsliv. I kommunen finns ca 20 000 innevånare, varav ca 8 500 bor i Sollefteå tätort. Junsele, Ramsele, Näsåker, Långsele och Undrom är exempel på livskraftiga samhällen i kommunen. Sollefteå är en kraftfull kommun där människan står för kraften tillsammans med skogen, vinden och vattnet.

Solatum Hus&Hem AB ägs av Sollefteå kommun och är ett allmännyttigt kommunalt bostadsföretag. Företagets affärsidé är att tillhandahålla ett tryggt boende samt ändamålsenliga lokaler, allt i trivsam miljö. Företaget har drygt 1200 lägenheter och förvaltar enligt avtal kommunens fastigheter såsom skolor, förskolor, brandstationer m.m. Företaget har 60-talet anställda.


Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår tillsyn och skötsel av byggnader, lokaler och lägenheter. Du kommer att utföra mindre reparationer och underhåll, hantera felanmälningar, snöröjning och halkbekämpning av entréer. Arbete innefattar även kontroll av tekniska installationer, samt ansvar för värme, kyla och ventilation. Arbetet innebär nära samarbete med Solatums Kundservice, husvärdar och förvaltare likväl som med våra hyresgäster och verksamhetskunder. Kontakter med entreprenörer ingår också. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor, och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar som du ställs för i ditt arbete. Som del av ett team kommer du att få vara beredd att rycka in där det behövs, och har även möjlighet till stöttning från kollegor vid behov.

Kvalifikationer


Vi söker dig som har bred och varierande erfarenhet av olika typer av fastighetsskötsel samt kunskaper om drift och underhåll, förmåga att se och bemöta våra kunders behov och du vill vara med och skapa en bra boende och verksamhetsmiljö för våra kunder. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Kunskap om VVS-system, elsäkerhet, installationer för belysning, larm och passersystem är meriterande.
Det ingår beredskap i tjänsten.

Då vi använder modern IT- stöd i vår drift, skötsel och förvaltning av fastigheter, vill vi att du har god datorvana. Ett plus är om du kan hantering av mobilt ärendehanteringssystem.
Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller yrkesutbildning gärna med inriktning mot fastighetsteknik/fastighetsskötsel ev ventilations-, styr- och reglerteknik eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är även erfarenhet från hantverksyrken såsom el och eller VVS.

Anställningens omfattning

Tillträde enl. överenskommelse.

Ansökningar behandlas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Välkommen med Din ansökan, med löneanspråk, cv och referenser!

Ansökan

Referensnummer:   A933741

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.