jobb just nu!

Hällby skola söker lärare till årskurs 5

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du arbeta på en skola där du har möjlighet att utvecklas som pedagog, både genom utbildningar och kollegialt lärande? Våra arbetslag väljer egna fokusområden att arbeta med utefter egna intressen och behov. Vi på Hällby skola ser skolutveckling som en naturlig del av läraryrket och du har tid och möjlighet att vara med och utveckla din arbetsplats.

Vi arbetar hårt för att skapa arbetsro och en lugn miljö för våra elever, vilket brukar ses som en av de viktigaste delarna i en framgångsrik skola. Vi arbetar i åldershomogena klasser och arbetslag. Eleverna har möjlighet att påverka både på individ- och gruppnivå via olika arbetsgrupper som de kan ingå i, som exempelvis elevråd, grön flagg och kompisstödjare.

Skolan ligger ungefär sju kilometer nordväst om Eskilstuna centrum, centralt i Hällbybrunn. Kultur har en naturlig plats på skolan och varje sommar anordnas en populär skolgårdsfestival där eleverna får visa upp sina talanger.

På Hällby skola strävar vi efter att alltid ge bra service och gott bemötande, samt att vi har en uttalad målsättning i vårt arbete att bygga förtroendefulla relationer med våra elever och föräldrar. Vi vill att alla ska känna sig välkomna och trygga hos oss.

Läs gärna mer om oss här: https://www.eskilstuna.se/hallbyskola

Arbetsuppgifter

Våra femteklassare söker dig som vill bli deras nya mentor och undervisa på mellanstadiet i olika ämnen. Du varierar undervisningen för att väcka engagemang och möta alla elevers olika behov och inlärningsstilar. Som lärare hos oss tillhör du ett arbetslag som arbetar aktivt med att utveckla och hjälpa elever i deras kunskapsutveckling och lärande. Du har även ett samarbete med andra arbetslag, vilket innebär att du har ett starkt nätverk kring dig där du har möjlighet att utvecklas som pedagog och påverka din arbetsplats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lärarexamen och lärarlegitimation eller blir klar med dina studier under 2019. Vi ser positivt på att du har en bred ämnesbehörighet för årskurs 4-6, men lägger störst vikt vid engelska eftersom vi har ett behov av det.

Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, samt goda IT-kunskaper. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom pedagogisk verksamhet och har arbetat utifrån läroplan Lgr11.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna och ser att du är en ledare som kan situationsanpassa ditt ledarskap i klassrummet och kan planera och följa upp ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera med både vuxna och barn. Vi tror att du vill utvecklas i din roll som lärare och bidra till skolans fortsatta utveckling. Du är en engagerad medarbetare som har en god samarbetsförmåga och kan skapa förtroenden och lyssna in olika behov.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde HT19 eller enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C29879

Gör ansökan

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas i samband med anställning inom grundskolan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalighet och att erforderliga beslut fattas.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen märkt Rekryteringsenheten eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D.