jobb just nu!

Timanställda sökes till Vård och omsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Förvaltningen Vård och Omsorg omfattar tre verksamhetsområde, äldreomsorg, funktionsnedsättning samt hälsa och bistånd. Med den enskilde individens behov i fokus erbjuder vi individanpassad vård, omsorg, stöd och service.

Visst du att alla anställda, inklusive timavlönade, i Eslövs kommun har rätt till friskvårdsbidrag?

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta med ett av samhällets viktigaste arbeten? Vill du bidra till att skapa en meningsfull vardag för våra brukare? Då har du hittat rätt!

Nu söker vi extrapersonal inom hemvård, äldreboende, LSS-verksamhet, socialpsykiatri och personlig assistans.

Vår övertygelse är att ett ökat fokus på individen bidrar till bättre kvalitet. Därför är det viktigt för oss att det är den enskildes behov som står i centrum och att det är utifrån det vi organiserar vårt arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att motivera och vårda. Det innebär att du stöttar vid förekommande sysslor t.ex. personlig hygien, arbete med delegerade sjukvårdsuppgifter och dokumentation. Du ska även finnas tillhands i det dagliga och arbeta för att ge våra brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag.

Vi tillämpar löpande urval och kallar på intervju utifrån verksamheternas behov av personal.

Kvalifikationer

Du som söker får gärna ha gått omvårdnadsprogrammet, Barn-och fritidsprogrammet eller annan pedagogisk utbildning men det är inget krav. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. För hemtjänstområdet krävs att du har körkort eller kan cykla.

Vi söker dig som som har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Dina främsta egenskaper är att du har ett bra bemötande, är trygg i dig själv och kan bemöta och förstå brukarens behov. Utöver det kräver arbetet att du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi värdesätter om du är flexibel, stresstålig och har en god sammarbetsförmåga. Viktigt är också att du har förmågan att sätta dig in i andras perspektiv och att du alltid sätter brukarens behov i fokus. Du som söker ska ha fyllt 18 år.

Ansökan

Referensnummer:   A847686 - 2019

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.