jobb just nu!

Lokalvårdare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk är en turist- och besöksnäringskommun vid polcirkeln i hjärtat av Lappland. Att arbeta, bo och leva i det norrbottniska inlandet innebär i hög grad att Du aktivt kan utveckla en livsstil som till stor del bygger på trygghet och en verklig upplevelse av orörd natur. I Jokkmokk har Du genuina möjligheter att på ett naturligt och enkelt sätt vidareutveckla Ditt intresse för friluftslivet såsom fiske, jakt, vandring, skoter, skidor m.m. i en fjällnära och rofylld miljö, såväl sommar som vinter.

Städpoolen utför alla typer av städning i kommunens fastigheter såsom skolor, förskolor, kommunförvaltning, vårdcentral, industrilokaler med mera. Vårt motto är: Bra i dag – Bättre i morgon Vi anpassar och utvecklar utifrån våra kunders behov Vi är positiva, professionella och servicevilliga Vi känner glädje och stolthet inför vår uppgift

En av våra lokalvårdare går nu i pension och vi söker därmed en ny kollega.

Som lokalvårdare inom Städpoolen arbetar du med daglig städning, veckostädning, storstädning, golvvård, fönsterputsning. Vi erbjuder dig ett omväxlande och fritt arbete.

Arbetsuppgifter

Denna tjänst är en pooltjänst vilket innebär att du arbetar på olika arbetsställen inom vår organisation, då du behöver förflytta dig mellan dessa, ibland med kort varsel, är det ett krav att du har B-körkort. Du kommer dagligen att hantera olika typer av kemikalier och maskiner. Arbetet är självständigt och kan vara fysiskt krävande till viss del. Våra arbetstider är måndag till fredag mellan 07:00-16.00.

Kvalifikationer

Du har städutbildning eller erfarenhet av lokalvård/golvvård. Goda kunskaper gällande kemikalier är meriterande. Som person är du noggrann, flexibel, självständig och ansvarstagande. Då vi hanterar både maskiner och kemikalier är det ur ett arbetsmiljöperspektiv viktigt att du behärskar det svenska språket. Du är intresserad av att tänka nytt och utvecklas i din yrkesroll.

Städutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. B körkort

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-04-15

2019-04-15 eller enligt överenskommelse. Heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

100%
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   19/2019

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

Vi undanber oss alla säljsamtal, erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp då vi har interna riktlinjer kring detta,