jobb just nu!

Sommarvikarier till Äldreomsorgen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi enligt det salutogena förhållningssättet för att ta tillvara och stärka de resurser personer har. Vi ansvarar för äldreomsorg och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Som medarbetare hos oss arbetar du nära människor för att skapa en meningsfull och trygg vardag.

Våra medarbetare i Äldreomsorgen kommer gå på en välförtjänt semester och vi söker sommarvikarier till våra alla våra omvårdnadsboenden i kommunen, till våra särskilda boenden och våra hemtjänstgrupper i Fjärdhundra, Örsundsbro, Grillby/Lillkyrka, och Hummelsta.

I samband med att du söker sommarvikariat kommer du få svara på ett antal frågor där du själv anger var du kan tänka dig att arbeta i sommar.

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

På Enköpings kommuns hemsida hittar du mer information om våra arbetsställen.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilket hjälpbehov kunden har. Du kommer i huvudsak att arbeta med god omvårdnad, service och social samvaro men även dokumentation, planering, vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter och utvecklingsarbeten.

Som omsorgspersonal i hemtjänsten hjälper du omsorgstagarna i deras hem. Insatserna ges för att underlätta i den dagliga livsföringen och i många fall också för att det ska vara möjligt för den enskilde att bo kvar i sitt eget hem. Inom hemtjänsten arbetar man mycket självständigt, men det krävs också en förmåga att kunna arbeta tillsammans med sina kolleger i teamet.

Vi erbjuder dig:

- Introduktion på arbetsstället
- Ett självständigt, ansvarstagande och händelserikt arbete.
- En möjlighet att få goda kunskaper och erfarenhet inom olika verksamheter.
- Många nya kollegor med god kompetens och erfarenhet.

Arbetstiden för de flesta sommarvikarierna är dag, kväll och helg men vi har även ett antal vikariat på natten.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, men det viktigaste är att du har rätt inställning och tycker att arbetet är värdefullt.

Du ska ha fyllt 18 år och behärskar det svenska språket på ett sätt så du kan kommunicera med de boende, anhöriga och övrig personal samt kunna dokumentera det som verksamheten kräver.

Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett gott bemötande och inte rädd för att ta egna initiativ.

För arbete inom hemtjänst är B-körkort ett krav.

Vi kommer att rekrytera löpande under rekryteringsprocessen så ansök gärna så snart som möjligt.

Vid frågor kan du komma i kontakt med respektive arbetsställe genom kommunens kontaktcenter 0171-62 50 00

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
11 dagar - 3 månader.

Ansökan

Referensnummer:   C35226

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.