Undersköterska Smedsgården

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi söker nya kollegor till en av våra demensenheter på Smedsgården, som vill vara med och bidra till en god tillvaro för våra brukare. Smedsgården är ett nybyggt vård- och omsorgsboende med 96 enrumslägenheter och en parlägenhet fördelat på 6 enheter. Här arbetar vi utifrån ett salutogent förhållningssätt där vi ser hela människan och vi strävar efter att stärka den enskildes känsla av sammanhang och mening.

Askersunds kommun vill erbjuda dig som medarbetare ett meningsfullt arbete med goda villkor. Vi strävar efter att medarbetarna ska känna en stolthet över sin yrkesroll och vi är övertygade om att delaktiga och engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och leder till goda resultat. På Smedsgården arbetar vi i team för att våra brukare ska få så professionell hjälp som möjligt. Teamet består av omvårdnadspersonal, sjuksköterska, arbetsterapeut, enhetschef, samt annan profession vid behov som t ex. läkare, demenssjuksköterska och fysioterapeut.

Just nu pågår ett arbete för att skapa större kontinuitet och trygghet för våra brukare och en förbättrad och hållbar arbetsmiljö för medarbetare.

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att Askersunds kommun ska vara en plats där det är attraktivt att leva och hållbart bo och verka i. Vi ska bidra till våra invånares möjligheter att ha en bra vardag.
Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Arbetsuppgifter

• Ge personlig vård och omsorg efter den enskildes behov.
• Som kontaktman ska du ta ansvar för upprättande av genomförandeplaner och vara lyhörd och aktiv när det sker förändringar i vård och omsorgsbehovet.
• Dokumentera i Life Care enligt socialtjänstlagen
• Arbeta utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt.
• Utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter på uppdrag från sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut.
• Samverka mellan professioner och delta i utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi vill att du har yrkesexamen från gymnasiets vård- och omsorgsprogram eller godkända betyg från vuxenutbildningens kurser inom vård-och omsorg. Du ska kunna ta snabba beslut och var lösningsfokuserad samt vara flexibel i dina arbetsuppgifter. God samarbetsförmåga krävs då vi arbetar i team och förespråkar kamratskap. Du känner ansvar och är lyhörd inför kollegor och brukare samt ger en god service och omvårdnad. Digitala arbetsredskap som mobiltelefon och data används vilket kräver en vilja av att lära sig och nyttja de digitala systemen.
Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid / deltid80-100% dag/kväll/helg Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden.

Ansökan

Referensnummer:   A1204375

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!