jobb just nu!

Distriktssköterska till vårdcentralen Lenhovda

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vill du arbeta på en välfungerande vårdcentral mitt i Smålands glasrike? Då är du välkommen till oss i Lenhovda. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralen Åseda. Viktigt för oss är ett positivt arbetsklimat där medarbetarna trivs och tillsammans vill utveckla arbetet. Värdeord för oss är kvalitet, kontinuitet, ett gott bemötande med god tillgänglighet.

För oss är en god introduktion och ett gott handledarskap viktigt. Därför kommer någon av våra mycket erfarna sjuksköterskor vara din handledare.

Välkommen besöka oss om du är intresserad!

Arbetsuppgifter


Du som distriktssköterska/sjuksköterska är en viktig del av vårdcentralen. Arbetet är varierande där den ena dagen inte är lik den andra. Vi söker dig som är diabetessjuksköterska men du kommer även arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för en distriktssköterska/sjuksköterska på en vårdcentral.

Tjänstgöring kan bli aktuellt på jourläkarcentralen.

Kvalifikationer

Du skall vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska. Vi ser gärna att du är diabetessköterska med erfarenhet av diabetesmottagning. Tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral är en merit men inget krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Att arbeta i Region Kronoberg innebär möjligheter få vidare utbildning till distriktssköterska eller inom annan specialitet.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   PVR 86/19

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt


Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Offentliga jobbs telefonsupport på tel 0771-704 704.