jobb just nu!

Anläggningsarbetare till Gatuavdelningen

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Stadsbyggnadsförvaltningen vill vara med och skapa det framgångsrika Eskilstuna. Tillsammans med invånarna ska vi planera och förverkliga en attraktiv och hållbar kommun där boende, besökare och företagare kan trivas och växa.

Arbetet med att bygga Eskilstuna och utveckla den offentliga miljön kräver noggranna förberedelser. Stadsbyggnadsförvaltningen står för planeringen, föreslår och genomför förbättringar för ett utvecklat stadsliv. Det handlar mycket om din vardag och en god bebyggd miljö. Vi tar också ansvar för den dagliga skötseln av stadsmiljön. Förvaltningen samordnar kollektivtrafiken och arbetar för god trafiksäkerhet.

Gatuavdelningen är en av stadsbyggnadsförvaltningens sex avdelningar, vi är ca 55 medarbetare. Vi har väghållaransvaret på kommunens gator, anläggningar, vattenleder och gång- och cykelbanor. Det handlar om service, drift, underhåll och förvaltning av den offentliga fysiska miljön. Vi utför även markanläggningsarbeten, klottersanering, mätning och utstakning på uppdrag av både kommunala och offentliga verksamheter.

Arbetsuppgifter

Vill du bli vår nya kollega och vara med och bidra till en attraktiv och hållbar kommun där boende, besökare och företagare kan trivas och växa? Sök då tjänsten hos oss!

Som anläggningsarbetare på gatuavdelningen/stadsmiljö arbetar du med drift och underhåll inom hela Eskilstuna kommun. Din arbetsplats är stor och dina arbetsuppgifter är varierande. Nedan kan ni se några exempel på förekommande arbetsuppgifter:

- Underhåll och mindre reparationer av till exempel trappor, broar, dammar och kajer
- Trädröjning
- Slyröjning
- Klottersanering
- Rensning av till exempel ogräs, årummet och pumpstationer
- Underhåll av diken
- Systematiskt underhåll av livräddningsutrustning
- Vara Eskilstuna kommuns ansikte utåt mot besökare, invånare och företagare

Andra arbetsuppgifter förekommer och på vintern kan man få arbeta med snöröjning och halkbekämpning. Hos oss behöver du vara flexibel och är inte rädd för att hugga i där det behövs då ingen dag är den andra lik. Det är ett fysiskt arbete där ni arbetar i ur och skur. Beredskapstjänst förekommer vid behov från verksamheten.

Viktigt för oss är att du som vår nya kollega kan arbeta självständigt och under eget ansvar men samtidigt har ett "vi" tänk då vi samverkar, hjälps åt och stöttar upp varandra. Tillsammans arbetar vi för en god och hållbar utveckling av Eskilstuna kommun.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en gymnasieexamen. Har du en gymnasieexamen inom bygg, hantverk, anläggning, YKB eller liknande är det meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen alternativt annat arbete som bedöms likvärdigt. Har du behörighet och/eller erfarenhet av att använda motorsåg, röjsåg, köra hjullastare och är van vid dokumentation i ditt vardagliga arbete är det också meriterande. Då vi arbetar med digital dokumentation behöver du ha grundläggande IT-kunskaper och för att undvika missförstånd behöver du kunna behärska det svenska språket flytande i både tal och skrift.

För att trivas hos oss bör du ha en god samarbetsförmåga och uppskatta att arbeta både självständigt och i team. Som person har du lätt för att ta egna initiativ och trivs att jobba i en miljö där du ibland behöver vara flexibel. Du har lätt att anpassa dig samt arbeta med olika arbetsuppgifter och kollegor. För tjänsten krävs att du har körkort B. Det är meriterad om du har körkort C, BE och CE.

Välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Snarast eller enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   5525

Gör ansökan

Övrigt

Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer.

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad!

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen märkt Rekryteringsenheten eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D.