Leg. Sjuksköterska/Distriktssköterska

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 15 800 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu Leg. sjuksköterska/distriktssköterska till ett av våra hemsjukvårdsområden.
Inom kommunal hemsjukvård kommer du att använda hela din kompetens. Du utför självständiga bedömningar och tar beslut utifrån beslutsstöd upp till sjuksköterskenivå.
Du ansvarar för bedömning, planering och medicinska åtgärder för din patient. Tillsammans med patienten och teamet fastställer du mål för omvårdnadsinsatserna.
I arbetet ingår även att delegera och handleda omvårdnadspersonal.
Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete. Arbetet i hemsjukvården innebär utmaningar och variation och passar dig som är trygg i din profession.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska
Vi söker en kollega som är ödmjuk och positiv samt trivs med ett varierat arbete.

Anställningens omfattning

Enligt överenskommelse
Åstorps kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. Du har stor möjlighet att påverka ditt schema hos oss.

Ansökan

Referensnummer:   A1057505

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Benfy förmånsportal.

Anställning

Arbetstid: Schema.
Tjänstgöring var 5e helg

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.