IT-samordnare till Soltorgsgymnasiet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Soltorgsgymnasiet i Borlänge strävar efter att bli Mellansveriges bästa tekniska och naturvetenskapliga och gymnasieskola och är en skola för elever som vill satsa på sin utbildning. I dagsläget erbjuder Soltorgsgymnasiet de högskoleförberedande programmen, Naturvetenskapsprogrammet, Humanistiska programmet och Teknikprogrammet. På skolan går det ca 500 elever fördelade jämnt mellan årskurserna 1-3.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Vår IT-samordnare kommer tillsammans med skolans IT-ansvarig ha helhetsansvaret för Soltorgsgymnasiets IT-plattform. De primära arbetsuppgifterna är att stötta skolledning, personal och elever i handhavandet och utvecklingen av IT i vår verksamhet.
Vår IT-samordnare ska vara uppdaterad när det gäller programvaror, appar, webbtjänster och digitala hjälpmedel. Du ska administrera, samordna och ansvara för hårdvara och för inköp. Det är viktigt att hålla sig uppdaterad när det gäller personuppgiftsfrågor, informationssäkerhet, avtal regelverk, policys och riktlinjer. Du stöttar organisationen i olika typer av användarfrågor såsom supportärenden, konto- och behörighetshantering, lösenordsbyten och inloggningsfrågor.

Kvalifikationer

Eftergymnasial utbildning med IT-inriktning eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har mycket goda kunskaper i svenska, muntligt och skriftligt.

Du behöver ha stor flexibilitet och vara serviceinriktad med elevernas bästa som högsta prioritet. Du ska kunna arbeta självständigt men även ha förmåga att ta initiativ till förbättringar och utveckla nya rutiner inom det egna arbetsområdet. Vi lägger stor vikt vid ditt personliga engagemang och din förmåga att möta elever och personal.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Ansökan

Referensnummer:   A1025000

Gör ansökan

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Du som kallas på intervju ska medföra vidimerade kopior på examensbevis, tjänstgöringsintyg och om legitimation krävs, även denna.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT MEN BESTÄMT!