Musiklärare till Näsvikens och Lunds skolor

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vi lär barn att läsa, räkna och upptäcka omvärlden. Här följer vi våra allra yngsta kommuninvånare från förskolan tills de tar studenten från gymnasiet. Genom vår vuxenutbildning kan man lära sig svenska som andraspråk, läsa enstaka kurser eller gå en längre utbildning. Med glädje, engagemang, delaktighet och på vetenskaplig grund vill vi öka kunskap, kreativitet, utveckling och lust att lära. Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna att de kan, vill och vågar!
Tillsammans är vi lärandeförvaltningen – en del av Hudiksvalls kommun.

Nu söker Lärandeförvaltningen en musiklärare till Näsviken och Lunds skolor.

Näsvikens och Lunds skolor är två F-6 skolor, belägna ca 1 mil utanför Hudiksvall. Näsvikens skola har ca 150 elever och Lunds skola har ca 200 elever. Personalen arbetar i arbetslag, F-6.
På skolorna finns flera behöriga och erfarna lärare.

Hos oss ska varje elev få vara den de vill vara, utveckla idèer, odla drömmar och göra medvetna val som de tar ansvar för.

Vi fortsätter att utveckla en skola för alla - vill du vara med i det arbetet, välkommen att söka denna tjänst!

Arbetsuppgifter

Undervisa i musik.
Utifrån dialog kanske något annat ämne också.
Bedömning och betygssättning samt dokumentera i UNIKUM.

Kvalifikationer

Behörig lärare för att undervisa i musik för 1-6.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-08-08

Före erbjuden anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1125725

Gör ansökan

Övrigt

Mitt i Sverige, vid den vackra hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun - eller kanske mer känt som Glada Hudik. Här lever 37 600 glada hudikbor, och mer än hälften av oss bor på landsbygden.

I Hudiksvalls kommun är avstånden korta till det mesta man vill göra och det man behöver, och du får tid över till det som är viktigt i livet. Här finns närhet till kontrastrika miljöer, ett aktivt föreningsliv och ett näringsliv med stor handlingskraft - många världsledande företag har sitt säte i vår kommun.

Hudiksvalls kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Tillsammans är vi 3 800 medarbetare inom 300 olika yrken som varje dag jobbar för att skapa värde för dem vi är till för - våra kommuninvånare. Det är ett stort och viktigt uppdrag som ska genomsyras av trygghet, öppenhet, delaktighet och jämlikhet. På så sätt hjälps vi åt att bygga ett samhälle där alla människor är lika mycket värda.

Funderar du på att flytta hit från en annan ort? Då kan det finnas möjlighet för dig att ansöka 10 000 kr i flyttbidrag. Läs mer: hudiksvall.se/flyttbidrag

Läs mer om vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig: www.hudiksvall.se/jobbahososs

I och med att du ansöker om denna tjänst lämnar du också ditt samtycke till att Hudiksvalls kommun behandlar dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.hudiksvall.se/Ovrigt/Om-personuppgifter.html

Observera att vi endast tar emot ansökningar via www.offentligajobb.se.