jobb just nu!

Specialpedagog till rektorsområde 3, Tierp

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Rektorsområde 3 består av Centralskolan i Tierp och Tallbacksskolan i Månkarbo. Centralskolan är en grundskola och särskola för elever i åk F-9 och på skolan går ca 490 elever. Tallbacksskolan är en F-6 skola med drygt 80 elever. Personalstyrkan inom rektorsområdet uppgår till ca 90 personer.

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Arbetsuppgifter

Du har erfarenhet inom yrket och handledning av kollegor. Du kommer att tillhöra skolans elevhälsoteam tillsammans med skolledare, specialpedagog, speciallärare, psykolog, skolsköterska, kurator samt studie- och yrkesvägledare. Du kommer att kartlägga hinder och möjligheter i lärmiljön på organisations-, grupp-, och individnivå samt stödja medarbetare ur ett hälsofrämjande och förebyggande perspektiv. Du deltar i det kontinuerliga arbetet med att följa upp, utvärdera och stödja utvecklingen av verksamhetens lärmiljöer. Du genomför pedagogiska utredningar, stöttar medarbetare i arbetet med extra anpassningar och särskilt stöd, handleder, och håller i externa kontakter vid fortsatt utredningsarbete och överlämningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en specialpedagogexamen och erfarenhet av specialpedagogiskt arbete.
I din yrkesroll är du engagerad, lösningsfokuserad, nyfiken och har förmåga att se utmaningar ur olika perspektiv. Du är ansvarstagande och strukturerad med god förmåga att planera ditt arbete. Din samarbetsförmåga är god och du har god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-09-02

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A894991

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.