Parkarbetare

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Jokkmokk har siktet ställt på framtiden. Kommunen arbetar aktivt och förutsättningsskapande för ett brett näringsliv och en attraktiv, växande arbetsmarknad inom både befintliga och framtida branscher.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till Jokkmokks fortsatta utveckling.

På fritiden har du fantastiska möjligheter att nyttja ett stort utbud av fritidsanläggningar med olika föreningsaktiviteter eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, vandring, snöskoter, skidor m.m. i både skogs- och fjällmiljö.

Placering Gatukontoret parkavdelning. Anställningsort är Jokkmokk

Gatukontorets verksamhet består av ca 20 anställda. På parkavdelningen arbetar kontinuerligt arbetar 2 personer. Under barmarksperioden behöver vi fler medarbetare. Parkavdelningen ansvarar för att ge invånarna god service inom områdena trivsel, skötsel av främst utemiljö.

Jokkmokk är Sveriges näst största kommun och erbjuder fantastiska möjligheter till friluftsliv, fiske, vandring m.m. Dina framtida medarbetare har guidetips och expertis i bagaget för att du ska kunna utforska Jokkmokk möjligheter.

Arbetsuppgifter

Som parkarbetare kommer du huvudsakligen att arbeta med skötsel av grönytor, lekparker samt plantering och daglig tillsyn av blommor i kommunen. Utöver dessa arbetsuppgifter så finns en variation i uppgifter där du tillsammans eller enskilt skapar trivsel i våra samhällen.

Kvalifikationer

Du ska ha intresse/erfarenhet att arbeta med parkarbete. Du har god fysisk, social kompetens. Du ska kunna ge och ta instruktioner på svenska. B-körkort, röjsåg/motorsåg utbildning är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-05-06

Tidsbegränsad till: 2024-09-01

3-6 månader.

Ansökan

Referensnummer:   36/2024

Gör ansökan

Övrigt

Jokkmokks kommun eftersträvar jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång. Vår värdegrund syftar till att ange de värderingar som ska genomsyra all verksamhet i Jokkmokks kommun där våra ledord är respekt, lika värde, ansvar, mod, engagemang och kompetens.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken "Ansök här" och inte via e-post eller pappersformat.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser.