jobb just nu!

Är du vår nya ekonom?

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Borlänge kommun är en framtidsinriktad kommun. Här finns visioner om framtiden och mycket är på gång. Kommunen är Borlänges största arbetsgivare med verksamheter inom många viktiga områden. Våra anställda möter Borlängeborna i livets alla skeden. Att jobba hos oss är att spela en viktig roll i Borlänges utveckling.

Vill du bli vår nya kollega? På ekonomikontoret i Borlänge kommun arbetar idag 35 medarbetare. Sektorstöd är en enhet på ekonomikontoret som består av 12 medarbetare och en chef. Enhetens uppdrag är att verka för en långsiktigt hållbar finansiering av kommunens verksamheter genom att stödja kommunens sektorer i frågor såsom budget, uppföljning, prognoser, redovisning och verksamhetsutveckling.

Självklart lockar vår värdegrund dig!
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Som ekonom ger du verksamhetsanpassat ekonomi- och controllerstöd till kommunens sektorer. I dina arbetsuppgifter ingår kvalificerade ekonomiuppgifter som redovisning, budget, prognoser och bokslut. I uppdraget ingår också att stödja chefer inom organisationen med verksamhetsplanering och uppföljning. Det är bra om du har tidigare erfarenhet av analysarbete.

Utöver det verksamhetsnära stödet finns ett behov av övergripande analyser och utvecklingsarbete, det är därför viktigt att du har viljan och engagemanget att jobba med ständig förbättring och utveckling av verksamhet och rutiner.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha högskoleutbildning inom ekonomi och erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, gärna från en större organisation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ekonomi inom grundskoleverksamhet.

Du ska ha god pedagogisk förmåga och vara bra på att bygga relationer. Du behöver vara engagerad och strukturerad och på egen hand kunna planera och lägga upp ditt arbete efter årets tidplan. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter särskilt att du är positiv och har förmåga att se möjligheter och lösningar.

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A966487

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.