jobb just nu!

Sjöängsskolan 6-9 söker specialpedagog

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.


Arbetsuppgifter

På Sjöängsskolan arbetar våra specialpedagoger tillsammans med speciallärare för att tillgodose alla elever rätt till det stöd de behöver för att nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Specialpedagogerna utgör även en del av vårt elevhälsoteam där vi tillsammans utvecklar det hälsofrämjande arbetet med stöd i den senaste forskningen. Samtidigt har vi en tydlig struktur med en skolledning som är lättillgänglig och uppmärksammar de enskilda individerna. Allt detta har bidragit till att skapa en god stämning bland vår personal, där alla drar år samma håll.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning. Erfarenhet från liknande tjänster och arbetsuppgifter är meriterande. Vi tror att det är viktigt att du har förståelse för betydelsen av god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning för att lyckas i uppdraget. Personlig lämplighet är en viktig aspekt i rekryteringen.

Tjänstens utformning påverkas av vilka kompetenser du besitter.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-10-01

Tillträde enligt överenskommelse.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A842477 - Kopia

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Förmåner

Friskvårdsbidrag

Övrigt

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!