jobb just nu!

Kock Ljunggårdens omvårdnadsboende

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av avdelningarna fastighet, park och gata, plan och exploatering, måltidsservice, vatten och avlopp, serviceutveckling, ekonomi och administration samt verksamhetsutveckling. På förvaltningen jobbar ungefär 300 personer och vi har ett nära samarbete mellan avdelningarna. Vi har gemensamma aktiviteter, friskvårdsbidrag och friskvård på arbetstid som skapar en god stämning på förvaltningen. Genom ett stort engagemang, god service och kunskap bidrar vi till en väl fungerande vardag för Enköpingsborna.

Måltidsservice är en resultatenhet med verksamhet inom skola, förskola och äldreomsorg. Verksamheten har ca 85 anställda.


Ljunggårdens kök tillagar lunch och middag till 5 omvårdnadsboenden, matlådor till hemtjänstkunder och lunch till restaurangen. Restaurangen har öppet för lunchservering på vardagar. I köket tillagas ca 300 luncher och 200 middagar varje dag. Verksamheten är öppen året runt. Vår målsättning är att laga så mycket mat som möjligt från grunden och att den är anpassad efter våra kunders önskemål.

Arbetsuppgifter

Som kock deltar du i arbetet med att utveckla och planera verksamheten tillsammans med dina kollegor. Detta görs inom ramen för de rekommendationer och politiska beslut som ska följas.
I arbetet ingår bland annat matlagning, dietmatlagning, salladsberedning, disk och arbete i kassa/servering. Du tar del av ansvaret för beställningar, egenkontroll/livsmedelshygien och arbetsmiljöfrågor.

Kvalifikationer

- kockutbildning och minst 3 års dokumenterad erfarenhet från yrket i närtid
- skicklig matlagare med goda kunskaper om allergikost och konsistensanpassad kost
- god kommunikativ förmåga att nå ut till och kommunicera med beställare och kunder
- talar och läser svenska obehindrat, detta är ett krav då vi bland annat hanterar specialkoster i verksamheten
- god datavana och gärna erfarenhet från arbete med kostdataprogrammet AIVO

Personliga egenskaper
Du är en kreativ problemlösare som ser möjligheterna och har en positiv attityd till din omgivning. Du är serviceinriktad och har ett stort engagemang för mat till äldre.

Meriterande är även erfarenhet från liknande arbete.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-09-01

Tillträde efter överenskommelse
Schema med arbete två helger av fem. Heltidsmått 37 timmar/vecka.

Ansökan

Referensnummer:   C29834

Gör ansökan

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.