Höörs kommun söker personlig assistent till 40-årig man

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Vi söker nu en personlig assistent till en man född -83 med cerebral pares, autism samt vissa fysiska funktionsnedsättningar.

Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra assistenter. Arbetet utgår från mannens hem i Höör men även andra platser förekommer då han är mycket social.

Arbetsuppgifter

I uppdraget kommer du att stötta mannen i hans dagliga rutiner, personlig omvårdnad, fritidsaktiviteter, förflyttningar, hushållssysslor mm. Mannen har inget verbalt tal utan uttrycker sig via kroppsspråk eller genom att nicka eller skaka på huvudet vid frågor.

Du som söker bör vara ansvarstagande, ha en god samarbetsförmåga och vara lyhörd. I ditt arbete utgår du från medborgarens behov och dennes stödinsatser. Du behöver kunna arbeta självständigt och funktionsstödjande.

Du kommer att skriva och ta del av social dokumentation i systemet LifeCare.

Kvalifikationer

Du behöver behärska det svenska språket på ett sätt som gör att du kan kommunicera med medborgaren, anhöriga och kollegor i tal och skrift. Det är även krav på B-körkort.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete inom omsorg. Tidigare arbete som personlig assistent är meriterande, men inget krav.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-05-22

Ansökan

Referensnummer:   41/23

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Inför tillsättning av tjänster inom vissa delar av vår verksamhet kan vi komma att efterfråga utdrag ur belastningsregistret.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.