jobb just nu!

Vi söker lärare till åk 2, till Tulpanens skola, Lekebergs kommun

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?

Som medarbetare i Lekebergs kommun kan du få ta del av olika förmåner under vissa förutsättningar och inom vissa verksamheter, exempelvis:
• Friskvårdsersättning på upp till 2000 kr/år
• Semesterdagar utöver de lagstadgade
• Semesterväxling
• Möjlighet till flexibel arbetstid
• Personalbil med bruttolöneavdrag

Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se

Tulpanens skola F-3 ligger nära ett trevligt skogsområde i centralorten Fjugesta i Lekebergs kommun och skolan omfattar förskoleklass, åk 1-3, förberedelseklass åk 1-6 samt fritidshem. Förskoleklassen och fritidshemmet är lokalmässigt integrerade i skolan och personalen i de olika verksamheterna samverkar kring barnens utveckling och lärande. Personalen är organiserad i arbetslag som alla är mycket engagerade och arbetar för en hög måluppfyllelse. För närvarande har vi ca 250 elever och 30 pedagoger i verksamheten och vi arbetar tillsammans för att skapa en stimulerande, trygg och trivsam lärandemiljö för våra barn.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi lärare till för tillsvidareanställning, en klasslärare för årskurs 2.

Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen tillsammans med andra lärare. Du motiverar och stimulerar eleverna till att utvecklas och fullföljer uppdraget som lärare utifrån gällande styrdokument. Samarbetet med elever, föräldrar, kollegor på skolan och ditt arbetslag är en viktig del av uppdraget. Vid behov ansvarar du för kontakter med stödfunktioner kring elev. Det är även viktigt att du anpassar ditt sätt att agera utifrån den enskilde elevens behov och arbetar aktivt med skolans värdegrund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
- är legitimerad lärare
- har behörighet som lågstadielärare
- har goda kunskaper om läroplanen och de dokument som styr skolans verksamhet
- har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- har vana av att använda digitala verktyg i undervisningen
Det är meriterande om du har arbetat med elever med annat modersmål än svenska och har erfarenhet av arbete med ICDP.

Vi förväntar oss att du är en person som möter eleverna individuellt och sprider en positiv stämning i ditt möte med dem. Du är en tydlig ledare i klassrummet och strävar efter att ge förutsättningar för att alla elever ska ha möjlighet att utvecklas så långt som möjligt. Du är öppen för olika arbetssätt och är flexibel i samarbetet med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningens omfattning

Tillträde till höstterminen 2019.

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A607857

Gör ansökan

Övrigt

Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.

Vi har aktivt valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.