Förskollärare på Björnås Förskola

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vill du vara med att utveckla vår verksamhet?

Välkommen till Åstorp – Söderåsstaden med mod att pröva nya vägar.

Åstorp ligger strategiskt beläget mitt i nordvästra Skåne med närhet till hav och natur. Här finns möjlighet till härliga upplevelser, då natur och kultur är ett kännetecken för kommunen.

Åstorp befinner sig i en positiv tillväxt med cirka 16 000 invånare. Genom mycket goda väg- och järnvägsförbindelser underlättas arbetspendling.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsplats, där alla kan göra skillnad. Vi värdesätter den kvalitet som respekt och mångfald tillför. Kommunen arbetar aktivt med hälsofrämjande insatser och har t.ex. tobaksfri arbetstid.

Åstorp är en del av Familjen Helsingborg, vilket erbjuder goda möjligheter till kommunövergripande samverkan och utveckling.

Björnås förskola är en förskola i område Öst som har utomhuspedagogik som sin profil. Utomhuspedagogik är en växelverkan mellan lärande inomhus och utomhus.
Tiden för utomhusvistelsen anpassas efter ålder och mognad på barnen. De yngre barnen vistas mycket på förskolans gård och i närområdet medan de äldre barnen går lite längre och äter även lunch ute i naturen ett par dagar i veckan när väderförhållandena tillåter det.

Förskolan består av fyra 1-3 års avdelningar och två 4-5 års avdelningar.

På Björnås förskola har vi den stora förmånen att ha en anställd kock som lagar mat från grunden. En till två dagar i veckan lagas maten ute över öppen eld för barnen som går på Björken och Linden. Vi strävar framåt på förskolan och tänker kravmärkt och Ekoproducerat så långt det är möjligt.


Arbetsuppgifter

Nu söker vi en positiv, flexibel och driven lagspelare till vårt arbetslag på avdelning Linden på Björnås förskola. Vi är ett arbetslag med erfarna pedagoger och vi arbetar med barn i åldern 45 år. Du är utbildad förskollärare med legitimation, och vill jobba med oss och verka för att göra förskolan till en positiv upplevelse för våra barn.

Kvalifikationer

Du får gärna ha TAKK utbildning och vara van att arbeta med bildstöd i vardagen. Du ska ha höga krav på din verksamhet och din undervisning ska bygga på tydlig planering, analys och reflektioner. Du ska trivas med att jobba i ett mindre team med nära relation till dina kollegor, där det kollegiala arbetet ligger som grund till verksamheten varje dag. Din erfarenhet och flexibilitet samt ditt engagemang skapar trygghet för arbetslaget och i barngruppen.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-09-01

Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1138897

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för anställning i Åstorps kommun behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler och marknadsföring, vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.