jobb just nu!

Undersköterskor sökes till Hemvården natt (timanställning)

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025.

Visste du att alla anställda, inklusive timavlönade, i Eslövs kommun har rätt till friskvårdsbidrag?

Välkommen till ett av samhällets viktigaste arbeten! Den enskildes behov står i centrum och utifrån det organiseras vårt arbete. Vill du vara med och göra skillnad för människor varje dag? Vi söker just nu undersköterskor som vill jobba natt inom Hemvården.


Arbetsuppgifter

Du kommer att stötta vid förekommande sysslor t.ex. personlig hygien, tvätt, arbeta med delegerade sjukvårdsuppgifter och dokumentation. Du ska finnas tillhands i det dagliga och arbeta för att ge våra äldre en meningsfull, trygg och aktiv vardag.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är utbildad undersköterska eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Körkort är ett krav.

I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.

Du som söker är intresserad av att arbeta med människor, du ska kunna möta och kommunicera med brukarna utifrån deras olika behov. Som person är du ansvarfull, flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Ansökan

Referensnummer:   A846739 - 2019

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Övrigt

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.