Utvecklare – social hållbarhet

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Är du redo för en ny och spännande utmaning där du, utifrån ett övergripande perspektiv får möjlighet att arbeta med frågor kopplat till social hållbarhet?

Som utvecklare ingår du i enheten Nämndservice som arbetar för ett samordnat och professionellt stöd till Borlänge kommuns politiska organisation i fullmäktige, nämnder och beredningar samt till förvaltningen. Vi levererar kompetent service av hög kvalitet och arbetar dagligen för att säkerställa att de demokratiska spelreglerna efterlevs.

Borlänge kommuns värdegrund fungerar som ledstjärna i vårt dagliga arbete och för oss är det viktigt att den tilltalar även dig, den lyder:
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Arbetsuppgifter

Som utvecklare arbetar du med politiskt initierade utredningar och uppdrag samt koordinerar ärendeberedningen. Du tar fram beslutsunderlag i olika form, det kan gälla svar på motioner, remissyttranden och du genomför utredningar och uppdrag självständigt eller tillsammans med en arbetsgrupp. En viktig del i ditt uppdrag är att utifrån ett helhetsperspektiv kvalitetssäkra ärenden och se till att de är väl integrerade i Borlänge kommuns styrmodell. Hos oss hanteras alla typer av kommunövergripande utredningar och uppdrag, oavsett om de är av internationell, hållbarhets- eller kvalitetskaraktär.

Initialt är denna tjänst inriktad mot social hållbarhet, inriktningen kan dock förändras över tid beroende på förutsättningarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig med högskoleexamen inom samhällsvetenskapligt område alternativt annan inriktning som bedöms lämplig, har du även annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant är det meriterande. Du har tidigare arbetat som handläggare inom offentlig verksamhet och med frågor inom social hållbarhet, annan arbetslivserfarenhet som bedöms relevant är ett plus. Har du projekt-/processledarutbildning och dessutom arbetslivserfarenhet av detta är det meriterande. Du har mycket goda kunskaper muntligt och skriftligt i svenska samt goda kunskaper i engelska.

Som person är det viktigt att du är strukturerad och har god förmåga att prioritera när arbetsbelastningen är hög. Du är driven, målfokuserad och förstår vikten av att leverera utifrån den tidsplan som finns. Uppkomna utmaningar tar du dig an på ett lösningsfokuserat sätt och att självständigt driva dina processer framåt har du inga problem med. Du kommer att ha ett nära samarbete med både kollegor, andra verksamheter och förtroendevalda, därför är det viktigt att du ser dig själv som en lagspelare som har förmåga att bygga goda relationer.

Du är varmt välkommen att höra av dig till enhetschef Louise Kihlborg som finns tillgänglig för frågor och funderingar under vecka 32.

Trevlig sommar och vem vet, vi kanske ses i höst!

Anställningens omfattning

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   A1039713

Gör ansökan

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.