Planerare till Teknik- och planeringsenheten 100 %

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

I Strömsunds kommun är den storslagna naturen nära. Här har du goda möjligheter till friluftsliv och god livskvalitet och får mer tid att leva det liv du vill med en enklare och närmare vardag. I våra mindre samhällen och byar känner människor varandra och det skapar trygghet och gemenskap för både ung och gammal.

Strömsunds kommun har cirka 1.400 medarbetare inom många yrkesområden. På våra arbetsplatser strävar vi aktivt efter att skapa delaktighet, motivation och arbetsglädje. Tillsammans arbetar våra anställda för att ge bästa möjliga service till alla som kommer i kontakt med kommunens verksamheter.

Vi har Sveriges viktigaste jobb och våra medarbetare gör skillnad varje dag. Välkommen att bli en av oss!

Teknik- och planeringsenheten är en enhet där planering av insatser samsas med välfärdsteknik. Vårt ansvar är att på ett kvalitativt, säkert och kostnadseffektivt sätt planera insatser till enskilda inom hemtjänst samt till viss del särskilt boende. Vi handhar även trygghetslarm, nyckelfria låsenheter, medicinpåminnare och annan välfärdsteknik till enheter inom vård- och socialförvaltningen.

Vi söker nu en planerare vars huvudsakliga uppgift kommer att vara att planera insatser inom äldreomsorg i ett digitalt system.

Teknik och planeringsenheten har sina kontorslokaler på Storgatan centralt i Strömsund. Inom enheten arbetar fyra planerare och tekniker tillsammans med enhetschef. Arbetstiden är helgfri vardag och varierar något mellan 6.30- 16.00. Viss del av arbetet sker också ute på de olika enheterna, för att öka och bibehålla kunskaper samt dialog mellan vår enhet och de enheter vi servar.

Arbetsuppgifter

Som planerare på enheten arbetar du dagligen i nära samarbete med enhetschefer, bemanningsenhet, sjuksköterskor samt personalgrupper. Du ansvarar över egna planeringsområden men kommer ha nära samarbete med dina kollegor då vi hjälps åt i det dagliga och ersätter varandra vid frånvaro. Insatserna planeras i systemet Lifecare planering som är direkt länkat till Lifecare utförare som är vårt verksamhetssystem.

Vi arbetar dagligen i flera system och webbportaler då vi hanterar beställningar av vikarier, planering utifrån biståndsbeslut, larmregistreringar, mejl, digitala möten osv.

Då vi är en liten enhet med stort ansvar så krävs det att vi hjälps åt, detta innebär att du i perioder även kan ansvara för enstaka larminstallationer, larmregistreringar, installation av nyckelfria lås och andra förekommande arbetsuppgifter på enheten. Arbetsuppgifterna och belastningen varierar över tid och kräver att du är flexibel och kan prioritera och se vad som är viktigast för verksamheternas bästa.

Du förväntas delta aktivt i arbetsmiljö- och utvecklingsarbetet på enheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lösningsfokuserad och som vill ta ett ansvar för helheten. Du arbetar självständigt, kan prioritera och strukturera, samtidigt som du ser vikten av att arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål. Har du förmåga att se helheten, har ett logistiskt tänkande och innovativ förmåga att hitta lösningar så kommer de förmågorna väl till sin rätt hos oss.

Du behöver ha god datorvana och kunskap i hur personuppgifter och sekretessuppgifter ska hanteras. Systemförståelse och förmåga att lära nya system är viktiga förmågor. Har du erfarenhet av att jobba med lifecare planering och lifecare utförare är detta meriterande. Likväl som praktisk erfarenhet av likartade arbetsuppgifter i andra system.

Då vi är en serviceenhet med många kontaktytor både inom och utom organisationen är det viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift och ser vikten av att skapa och bibehålla goda relationer. Ett gott bemötande och att du är serviceinriktad gentemot de som kontaktar oss är av största vikt.

I ditt arbete behöver du ha B-Körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer ske löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden gått ut.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   A1159426

Gör ansökan

Övrigt

Vi har gjort ett genomtänkt val av kanaler för den här rekryteringen. Vi vill inte bli kontaktade av försäljare, vänligen respektera detta.