Huvudredaktör till Borlänge kommuns webb och intranät

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Sökes: Erfaren webb-/huvudredaktör som drivs av variation och utmaningar.

Finnes: Webbplatser i behov av kärlek, omsorg och utveckling i en av Dalarnas största kommuner.

Du får: Trevliga och roliga kolleger, meningsfulla och utmanande arbetsuppgifter. Tveksamt kaffe, men vi jobbar på saken.

På Borlänge kommuns kommunikationsavdelning jobbar idag 9 personer. Vår uppgift är att ge kommunikationsstöd till kommunledning och sektorernas verksamheter. Det innebär att vi bland annat arbetar med intern och extern kommunikation i olika projekt, grafisk form, webbutveckling, nyhetsartiklar, filmproduktion, strategisk rådgivning och kriskommunikation. Hos oss är ingen dag den andra lik. Vi behöver nu förstärka vårt team med dig som tycker om och har god erfarenhet av arbete som webbredaktör.

Arbetsuppgifter

I rollen som huvudredaktör kommer förstås en hel del innehållsarbete och publiceringar på borlange.se och Insidan (vårt intranät) att ingå i dina dagliga arbetsuppgifter, men du har även det övergripande ansvaret för strukturen (webbarnas struktur bygger på FUNKA). Att se till att vi följer och lever upp till de lagkrav som finns i fråga om tillgänglighet och klarspråk blir också en del av ditt jobb. Du kommer också att ha till huvuduppgift att utbilda och stötta nya och befintliga redaktörer ute i verksamheterna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som verkligen gillar webbarbetets mångsidighet! Du är en lagspelare med ett positivt förhållningssätt. Du kommer att ha många kontakter ute i organisationen, så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta, samtidigt som du är självgående. Du behöver ha god struktur och planeringsförmåga. Du kan också lyfta blicken och se helheten. Att vara tydlig och pedagogisk är lite extra viktigt för oss. Du har en relevant högskoleutbildning, gärna med inriktning mot kommunikation eller annan erfarenhet som vi bedömer relevant för tjänsten. Givetvis är du en van skribent med god förmåga att uttrycka dig klart och tydligt på svenska, i både tal och skrift.

Vi jobbar i Sitevision så därför vill vi gärna att du är välbekant med det verktyget. Att du har intresse för och kunskaper i tillgänglighetsfrågor ser vi också som ett stort plus.

Vår värdegrund fungerar som ledstjärna i allt vi gör och vi ser det som en självklarhet att den tilltalar även dig, den lyder:
- Jag finns här för Borlängebon
- Jag gillar utmaningar
- Jag möter varje människa med öppenhet

Övrigt: Du kommer att ingå i enheten kommunskydd och kommunikation.
Om du känner igen dig i beskrivningen ovan, ser vi fram emot att få läsa din ansökan!

Anställningens omfattning

Vikariat 12 månader med tillträde snarast.

Ansökan

Referensnummer:   A1070106

Gör ansökan

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Borlänge kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Välkommen med din ansökan!

ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!

Om du har frågor om registreringen av din ansökan, kontakta Vismas telefonsupport på tel 0771-693 693.