Fritidspedagog/grundlärare i fritidshem sökes till Sätoftaskolan

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Sätoftaskolan är en F-9-skola med tillhörande fritidshem. Skolan har ca 550 elever och ca 90 personal. Sätoftaskolan är belägen i sydöstra Höör i närheten av Ringsjön, med nära tillgång till vacker natur.

Vi är stolta över vår utemiljö som förutom närheten till naturen och skogen även erbjuder stora ytor och motorikbanor som inbjuder till fysisk aktivitet, lek och lärande. Sätoftaskolans fritidshem huserar i egna lokaler och vi har en hög andel behöriga fritidspedagoger i arbetslaget som i dagsläget består av 9 personal.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en fritidspedagog/lärare i fritidshem som har elevernas lärande i fokus. Du är duktig på att bygga relationer och möta eleverna där de befinner sig, såväl socialt som kunskapsmässigt. Du är en mycket god samarbetspartner och ser vinsterna med kollegial samverkan och kan aktivt bidra till den pedagogiska utvecklingen i fritidshemmet.

Ditt huvudsakliga uppdrag kommer vara att arbeta inom vårt fritidshem. Du kommer tillsammans med dina kollegor att planera, genomföra, följa upp, dokumentera, analysera och utvärdera aktiviteter och teman utifrån styrdokumenten och elevernas behov. Samverkan med skolan och rastverksamhet ingår också i ditt uppdrag. Beroende på din kompetens och verksamhetens behov kan dessa uppdrag skilja sig lite åt mellan fritidspersonalen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/grundlärare i fritidshem.
- Har god samarbetsförmåga samt ett öppet och flexibelt förhållningssätt.
- Har förmåga att bygga goda och hållbara relationer till både elever, personal och vårdnadshavare.
- Har goda kunskaper om läroplanen Lgr 11 samt Fritidshemmets kapitel 4.

Stor vikt fästs vid dina personliga egenskaper och förmågor.
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan idag! Löpande urval kan komma att tillämpas.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2021-08-12

Vikariat läsåret 2021-2022 med möjlighet till tillsvidareanställning.

Ansökan

Referensnummer:   46/21

Gör ansökan

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.