Lönekonsult

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Som medarbetare i Sandvikens kommun har du ett av Sveriges viktigaste jobb. I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i.

Personalkontoret arbetar som intern konsult med råd och stöd till all kommunal verksamhet och har ett övergripande ansvar för personalfrågor, organisationsutveckling och omvärldsbevakning.
För att möta dagens och morgondagens snabba behov, krav och förändringar i verksamheterna, bedriver personalkontoret ett målmedvetet utvecklingsarbete av den egna organisationen.

Vi erbjuder dig bland annat dessa förmåner
- semesterväxling
- årsarbetstid
- friskvårdsbidrag
- hälsofrämjande aktiviteter
- extra semesterdagar när du fyller 40 och 50 år
- personal- och fritidsföreningen Pulsen

Arbetsuppgifter

I uppdraget som lönekonsult handlägger du alla typer av ärenden från anställning till avslut. Du stöttar chefer och medarbetare i alla typer av lönerelaterade frågor. Information och utbildning till chefer och medarbetare ingår också i ditt uppdrag. Att tillsammans i löneteamet utveckla verksamheten med nya rutiner och arbetssätt ser du som en utmaning och bidrar gärna till enhetens utveckling. I uppdraget ingår också kontakter med externa myndigheter.

Kvalifikationer

Du har gärna relevant eftergymnasial utbildning inom löneområdet.
Erfarenhet från lönearbete inom det kommunala avtalsområdet är meriterande.

Egenskaper vi ser som viktiga;
• Mycket god samarbetsförmåga
• Kommunikativ och duktig på att uttrycka dig i tal och skrift
• Strukturerad
• Serviceinriktad
• Stabil

Anställningens omfattning

Tillträde augusti eller efter överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   61-22

Gör ansökan

Övrigt

I ditt arbete hos oss får du möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Tillsammans gör vi varandra bättre varje dag och gör Sandviken till en attraktiv plats att arbeta, leva och växa i. En plats där vi känner oss hemma och där det är enkelt att trivas mitt ibland natur, kultur, idrott och upplevelser.

Är du nyfiken på att läsa mer om Sandvikens kommun som arbetsgivare och hur det är att arbeta hos oss? Besök gärna vår webbplats https://sandviken.se/arbete-och-karriar

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.