jobb just nu!

Personlig assistent

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Östra Göinge kommun med drygt 14 900 invånare är centralt belägen i södra Sverige. Här möter det öppna jordbrukslandskapet den gröna skogsbygden. I Östra Göinge finns det goda livet med tryggt boende, bra skolor, storslagen natur, brett kulturutbud, livskraftigt föreningsliv och goda kommunikationer. Östra Göinge är en av landets modigaste och mest innovativa kommuner. Motgång har vänts till framgång och nu växer och utvecklas Östra Göinge helt i enlighet med visionen om att bli 15 000 stolta göingar.

Arbetsuppgifter

Vi söker personlig assistent till vår verksamhet.

I rollen som personlig assistent är du ett stöd i brukarens vardag tex. hjälp med matlagning, hushållsarbete, personlig hygien samt även stöd till att få goda levnadsvillkor.

För att klara rollen som personlig assistent så behöver du vara lugn och trygg i ditt arbete, ha tålamod och förmågan att känna in brukarens sinnesstämning. Vi förväntar oss även att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel, ansvarstagande, självgående och att du sätter brukarens behov först.

Arbete som personlig assistent innebär arbete dygnet om.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en personlig assistentutbildning, gymnasieexamen i omvårdnadsprogrammet eller har god erfarenhet av personlig assistentyrket och med erfarenhet av att arbeta med personer med en funktionsnedsättning.

Det är ett krav att du kan arbeta metodiskt efter upprättade rutiner samt att du har ett professionellt bemötande.

Du bör ha ett stort intresse för att lära nytt och ha lätt att samarbeta med andra professioner kring brukaren samt tycka det är inspirerande att arbeta med personer med en funktionsnedsättning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Utdrag ur polisens belastningsregistret krävs i samband med anställning.

Anställningens omfattning

Tillträde sker enligt överenskommelse.
80 % med möjlighet till flyttid.

Ansökan

Referensnummer:   A842448

Gör ansökan

Övrigt

Vi tillämpar löpande urval.

I Östra Göinge kommun strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen till Östra Göinge kommun- Skånes gröna hjärta!

Östra Göinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.