Sommar 2024 - Jobb inom vård och omsorg

Generell information

Övrigt

Spara som favorit

Om arbetsplatsen

Vadstena är en attraktiv kommun belägen på den vackra Östgötaslätten, med utsikt över Vättern. Här finns en unik historisk miljö med anor från medeltiden. Kommunen har cirka 7.500 invånare och erbjuder hög kvalitet på kommunal service, bra boende och fantastiska kultur- och naturupplevelser. Helt enkelt en plats man längtar till. Vadstena kommun är en av kommunens största arbetsgivare med 600 medarbetare inom ett hundratals yrken.

Arbetsuppgifter

I arbetet kommer du möta och hjälpa människor som på grund av olika funktionsnedsättningar eller ålder inte klarar den dagliga vardagen själva. Du kan arbeta antingen inom hemtjänsten där man besöker och hjälper individen i sitt hem eller på ett av våra två vård- och omsorgsboende, vi behöver även timvikarier inom personlig assistans.
För att läsa mer om våra olika arbetsplatser klicka här: https://www.vadstena.se/jobba-pa-vadstena-kommun/socialforvaltningen/

Vi arbetar alltid för att ge en så god vård och omsorg som möjligt och lägger stort fokus på varje individs rätt till självbestämmande, trygghet, gott bemötande, respekt för privatliv och personlig integritet.
Erbjuds du en timanställning finns goda förutsättningar att börja innan sommaren men även att fortsätta arbeta efter sommaren.

Kvalifikationer

För att arbeta hos oss ska du vara ansvarsfull och ha god arbetsmoral. Vi söker positiva medarbetare som har ett gott bemötande mot dem du hjälper men även mot anhöriga och kollegor. Det krävs att du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Inom vissa enheter finns det krav att du kan cykla och har B-körkort.

Du behöver kunna arbeta på obekväma arbetstider, det vill säga både dag, kväll och helg. Under sommaren har vi två semesterperioder. Du som kan arbeta båda semesterperioderna kommer att prioriteras för arbete. Första perioden ligger vecka 25-28 och andra perioden vecka 29-32.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstillstånd
Innan Vadstena kommun kan anställa någon som kommer utanför ett EU/EES land måste vi som arbetsgivare kontrollera om du som arbetssökande har rätt att arbeta i Sverige. Till en eventuell intervju behöver du ta med handlingar som styrker din rätt till att arbeta i Sverige.

Innan du får introduktion på arbetsplatsen kommer du att få genomgå en digital basutbildning inom vård och omsorg, Evikomp.
Önskvärt om du har tidigare erfarenhet inom liknande yrken och utbildning inom området ses som meriterande

Anställningens omfattning

Tillträde:   2024-05-01

Ansökan

Referensnummer:   C175478

Gör ansökan

Lön

Löneform: Timlön.

Anställning

Arbetstid: Schema.

Övrigt

Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem som du når via länken under "ansökan". Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med mediesäljare och rekryterare.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera relevant information för tjänsten i ditt CV.